Ψάχνει βαθμούς στο Περιστέρι ο ΝΠΣ Βόλος

Τρίτη και φαρμακερή την ερχόμενη Κυριακή για τον ΝΠΣ Βόλος απέναντι στον Ατρόμητο, που θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα της Super League, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη. Οι παίκτες του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο ετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.

Όντας άλλωστε τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια κυπέλλου που έδωσαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες, τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο ΝΠΣ Βόλος αναμένεται να παραταχθούν τελείως διαφορετικοί σε σχέση με τον επαναληπτικό του κυπέλλου την περασμένη Τρίτη, τόσο για λόγους τακτικής αλλά και απουσιών. Με οδηγό πάντως τον επαναληπτικό, ο ΝΠΣ Βόλος θέλει τη νίκη, έστω και αν εξαιτίας του συγκεκριμένου αγώνα δύο παίκτες έχουν τεθεί εξ αρχής εκτός μάχης.

Ο λόγος για τους Μπαλογιάννη και Γκουαροτσένα που αποβλήθηκαν την περασμένη Τρίτη στο Περιστέρι και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση, όπως και ο Μουνίθ που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Από την άλλη επιστρέφει ο Οικονόμου έχοντας εκτίσει την ποινή που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Εξάλλου μετά το παιχνίδι της Τρίτης, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος είχε τονίσει: «Δεν είναι μια φυσιολογική εβδομάδα, ούτε για μας ούτε για τον Ατρόμητο. Για μένα είναι καλό γιατί έχω δει τον αντίπαλό μου. Θα είναι σαν μία παρτίδα σκάκι, αφού και οι δύο έχουμε δει κινήσεις από τη μία και την άλλη ομάδα».

Για το αν θα διατηρήσει τον σχηματισμό με τους τρεις σέντερ μπακ: «Δεν ξέρω ακόμα για την Κυριακή, γιατί πολλοί σημαντικοί παίκτες από μας δεν θα παίξουν. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις σκέψεις μας για το παιχνίδι».

Διαφορετικός και ο Ατρόμητος

Αρκετά διαφορετικός θα παρουσιαστεί και ο Ατρόμητος στο παιχνίδι της Κυριακής, αφού ήδη έχει ανακοινώσει μεταγραφική προσθήκη, ενώ πήραν ανάσες και παίκτες που δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου.

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την επιστροφή του Βόσνιου μέσου Άζερ Μπουσουλάτζιτς που μετά από μια 6μηνη παρουσία στο Πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άρκα Γκντίνια επιστρέφει και πάλι στον Ατρόμητο. Από την άλλη επιστρέφουν και οι Μανούσος και Κατράνης που δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή του αγώνα κυπέλλου για λόγους τακτικής, ενώ εκτός θα μείνει ο Καχίλα, αφού ο Ισραηλινός στόπερ αποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη με απευθείας κόκκινη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.