Ψάχνοντας έγκυρες και έγκαιρες λύσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Για το άμεσο μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας

Οι μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης Τσιμπανάκου από τον Ολυμπιακό Βόλου περνούν, και ο Ερασιτέχνης έχει αναλάβει να βρει τη διάδοχη κατάσταση που θα προσφέρει την απαραίτητη εγκυρότητα στους «ερυθρόλευκους» για τη συμμετοχή τους με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την περίοδο 2022-23, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάτι νεότερο στο προσκήνιο.

Κρούσεις και συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά μέχρι εκεί, και όπως σημειώνουν και στελέχη του Ερασιτέχνη θα ήταν ευχής έργον να βρεθεί κάποια οριστική λύση σύντομα, προκειμένου να μην χάνεται χρόνος και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτήν τη στιγμή ούτε υλοποιήσιμο, και ό,τι έχει συζητηθεί είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε.

Ούτε μπορεί κανείς να είναι σίγουρος αν θα απαιτηθεί η προσπάθεια ενός και μόνο ατόμου ή αν θα μπορέσει να προκύψει συνένωση δυνάμεων με ουσιαστικό διοικητικό σχήμα σε μορφή Διοικούσας Επιτροπής που θα μπορέσει να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλόγως των οικονομικών δεδομένων και του ενδιαφέροντος που μπορεί να προκύψει θα υπάρξουν και οι σχετικές αποφάσεις, παρουσιάζοντας όλα τα δεδομένα στη γενική συνέλευση που θ’ ακολουθήσει.

Όσο δεν προκύπτει κάτι επίσημο όμως δεν προχωρά και ουσιαστικά ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Κάποια χρονικά περιθώρια υπάρχουν, αλλά όλοι κατανοούν ότι δεν θα πρέπει να εξαντληθούν αν θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι εγκαίρως έτοιμος για τη νέα χρονιά σε μία απαιτητική κατηγορία όπως θα είναι η Γ’ Εθνική της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Προπονητής χρειάζεται, παίκτες επίσης οπότε θα πρέπει να γίνουν και μεταγραφές και γενικότερα θα πρέπει να υλοποιηθεί ο απαραίτητος αγωνιστικός σχεδιασμός…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.