Ψάχνουν χωρίς να βιάζονται τα επόμενα κομμάτια του παζλ

Μέχρι το τέλος της βδομάδας που διανύουμε εκτιμάται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανακοινώσει κι άλλον ποδοσφαιριστή, που θα αποτελέσει τον 19ο του ρόστερ. Οι επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν, βρίσκονται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται κάποια απ’ αυτές να καταλήξει θετικά.

Οι άνθρωποι της ομάδας ούτε αγχώνονται ούτε βιάζονται, αντίθετα με ηρεμία και μεθοδικότητα προσπαθούν να εμπλουτίσουν κι άλλο το δυναμικό της, έχοντας σχεδόν ένα μήνα μπροστά τους μέχρι την «πρώτη» της ομάδας, που θα είναι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Βέβαια το οριστικό ρόστερ δεν πρόκειται να διαμορφωθεί πριν φύγει στα τέλη Ιουλίου η ομάδα για το Ελατοχώρι Πιερίας, αφού δεν υπάρχει κανένας καταναγκασμός να είναι τότε κατά 100% πλήρες το ρόστερ.

Εξάλλου, πάντα αφήνεται κι ένα “παραθυράκι”, μετά την αξιολόγηση που θα γίνει από τον Περικλή Αμανατίδη κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πιερία, να υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές στη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου και υπάρχει περιθώριο κάτι τέτοιο.

Υπολογίζεται ότι θα γίνουν άλλες έξι-επτά κινήσεις ως την πρώτη συγκέντρωση, με τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού να επιθυμούν την ολοκλήρωση των περιπτώσεων του κεντρικού αμυντικού και του επιτελικού χαφ τις επόμενες μέρες, ενώ δεδομένος πρέπει να θεωρείται ο ερχομός τουλάχιστον ενός εξτρέμ, αφού ο μόνος κλασικός είναι ο Καμπλιώνης.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδας δουλεύει και για τα υπόλοιπα ζητήματα. Η παρουσίαση στο ΠΑΡΚ την επόμενη Τετάρτη των διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου όλοι θέλουν να είναι ακόμη μία εκδήλωση που θα αγκαλιάσει ο κόσμος, ο οποίος θα περιμένει τις εκπλήξεις που δόθηκαν ως υπόσχεση στην ανακοίνωση του συλλόγου. Παράλληλα, οι φίλαθλοι, βλέποντας όλο το προηγούμενο διάστημα τις κινήσεις που έγιναν, έχουν ενθουσιαστεί και δεν υπερβολή να πούμε ότι πολλοί απ’ αυτούς αδημονούν να τεθούν σε κυκλοφορία τα διαρκείας, για να τα αγοράσουν και να στείλουν το μήνυμα της συσπείρωσης κι ότι επιβραβεύουν τις προσπάθειες των διοικούντων, που έχουν πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι φέτος θα είναι μία τελείως διαφορετική χρονιά.

Οι κατηγορίες των διαρκείας θα αφορούν τόσο το ΕΑΚ όσο και το Πανθεσσαλικό, αφού κανείς δε γνωρίζει ακόμη ποιο θα είναι το «σπίτι» της ομάδας. Πάντως, η διοίκηση θα φροντίσει να μην πλήξει καθόλου ο κόσμος είτε με τη γνωστοποίηση των επόμενων μεταγραφών, είτε με την ανακοίνωση των επόμενων φιλικών που θα κλειστούν (όπως είναι γνωστό, τα τρία απ’ αυτά θα είναι με Ολυμπιακό Π., Άρη και ΑΕΛ, αλλά δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, αφού αναμένονται να φιξαριστούν οι ημερομηνίες) είτε με νέες εκδηλώσεις.

Σ’ αυτές οι επικεφαλής της διοίκησης θα φροντίσουν να πάρει μέρος και οι ίδιοι οι φίλαθλοι, όπως σ’ αυτήν της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων, που θα συνδυαστεί με την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και θα είναι η επόμενη μετά την παρουσίαση των διαρκείας. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία Zeus είναι αυτή που θα ντύνει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.