«Ψαλιδίζει» τις ελπίδες του Ρήγα Φεραίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ

Την ερχόμενη Παρασκευή (29/5) αναμένεται τελικά να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τη Γ’ Εθνική, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα πάρει τις αποφάσεις. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Παναγιώτης Δημητρίου, μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του Ρήγα Φεραίου για άνοδο…

Για τη Γ’ Εθνική ανέφερε: «Η εισήγησή μας είναι για προβιβασμό και των 8 πρωταθλητών, και ελπίζουμε να περάσει από την ΕΠΟ. Για τον υποβιβασμό έχουμε τρεις προτάσεις, δεν ξέρουμε ποια θα περάσει. Εγώ θεωρώ ότι θα παραμείνουν οκτώ οι όμιλοι και τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχει περίπτωση να γίνουν και εννέα. Δεν τίθεται θέμα ανόδου των δευτεραθλητών των Ενώσεων».

Για τα σενάρια αναδιάρθρωσης και τη συνένωση των Super League 2 και Football League τόνισε: «Δεν είμαι αρνητικός ούτε θετικός για συνένωση των δυο κατηγοριών. Θα πρέπει να δοθούν χρήματα για να μπορούν να σταθούν οι ομάδες. Η Ένωση της Super League 2 και Football League πρέπει να καταθέσει την πρόταση για αναδιάρθρωση και να συζητηθεί σε ΔΣ της ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία θα έχει την τελευταία λέξη και θα επικυρώσει την αναδιάρθρωση. Επειδή όμως η αναδιάρθρωση πρέπει να ξεκινήσει από πάνω, πρέπει να δούμε αν θα τελειώσει η Super League 1. Αν δεν γίνουν τα πλέι άουτ, θεωρώ ότι θα γίνει αναδιάρθρωση. Αν δεν τελειώσει αυτό το θέμα, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε. Όλες οι αναδιαρθρώσεις και οι προκηρύξεις εγκρίνονται από την ΕΠΟ. Αλλά οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν στην ΕΠΟ από τη Super League και την Ένωση Super League 2 και Football League».

onsports.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.