«Ψήφος εμπιστοσύνης του ΣΕΓΑΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Για το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών στον Βόλο και το Πανελλήνιο Κ20 στη Λάρισα

Ο ΣΕΓΑΣ είχε ήδη αποφασίσει ότι το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών καθώς και αυτό της κατηγορίας Κ23 θα πραγματοποιηθούν στον Βόλο, ενώ έγινε γνωστό ότι και η πανελλήνια διοργάνωση Κ20 θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Λάρισας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να κάνει λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης!

Σχολιάζοντας τις αναθέσεις των διοργανώσεων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναφέρει ότι η πολύ καλή συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ έχει θετικά αποτελέσματα, καθώς σημαντικοί αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο σε στάδια της Θεσσαλίας, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του στίβου να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χώρας.

«Ο Αθλητισμός αποτελεί παράλληλη πρώτη προτεραιότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είμαστε πρώτη Αθλητική Περιφέρεια στη χώρα, χρηματοδοτώντας και κατασκευάζοντας έργα υποδομών που δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων. Είναι μεγάλη  χαρά και τιμή να φιλοξενούμε αθλητές που ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την περιοχή μας σε αθλητικό προορισμό, δημιουργεί ρεύμα αθλητικού τουρισμού και συνθήκες ανάπτυξης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.