Ψηλά τον πήχη η Ανόρθωσις, που απέκτησε και τον Κοντάκη

Μετά τον Βασίλη Ντίκα, η Ανόρθωσις ταράζει τα μεταγραφικά νερά της Α2 ΕΣΚΑΘ με τη μεταγραφή του πολύπειρου πλέι μέικερ, Βασίλη Κοντάκη. Η ανακοίνωση:

“Δεύτερη σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α Ανόρθωση, αφού απέκτησε τον έμπειρο Βασίλη Κοντάκη. Πριν λίγες μέρες,  είχε ανακοινωθεί ο επίσης έμπειρος Βασίλης Ντίκας. Δυο μεταγραφές που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν που θα βρει την Ανόρθωση στην Α2 τοπική κατηγορία μετά την περσινή άνοδο, ενώ και οι δυο παίκτες αποτελούν προσωπικές επιλογές του κόουτς Καπουρνιώτη.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μπορεί πέρυσι να πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη Β’ ΕΣΚΑΘ, αγωνιζόταν όμως με ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ, με αρκετό ταλέντο μεν, υστερούσε όμως σε εμπειρία.

Ο Βασίλης ο Κοντάκης είναι πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αγωνίζεται για πάνω από 20 χρόνια σε Κηφισιά (με κόουτς Μπαρτζώκα), στο Περιστέρι (με κόουτς Κουστένη), Ολυμπιακό Βόλου (Β’ και Γ’ εθνική), Διμήνι, Ανάληψη και Αγριά. Τόσα χρόνια δίνει τα διαπιστευτήρια του και φημίζεται τόσο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά ως παίκτης αλλά και για το ήθος του.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει άλλους δυο καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.