«Ψήλωσε» με Φώτη Τάσσο ο ΓΣ Αλμυρού!

Η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς

Μετά τις ανανεώσεις έρχονται και οι μεταγραφές για τον ΓΣ Αλμυρού, που οργανώνεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προσθέτοντας στο δυναμικό του τον έμπειρο σέντερ Φώτη Τάσσο, που άφησε τη Νίκη Βόλου μετά από τρεις χρονιές!

Η διοικούσα επιτροπή του ΓΣ Αλμυρού κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της για μια πολύ σημαντική προσθήκη στην ήδη αξιόμαχη όπως τη χαρακτηρίζει ομάδα της πόλης του Αλμυρού, συμπληρώνοντας ότι ο 33χρονος Βολιώτης καλαθοσφαιριστής πρόκειται να προσδώσει δύναμη μέσα στην αλμυριώτικη ρακέτα καθώς: «Με την μαχητικότητα του αλλά και την εμπειρία του από Εθνικές Κατηγορίες αποτελεί σίγουρα μια υπολογίσιμη μονάδα για κάθε αντίπαλο».

Ο Φώτης Τάσσος ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ από την Ανάληψη την αγωνιστική περίοδο 2011-12, και συνέχισε στην πάλαι ποτέ Μεταμόρφωση και στη Β’ Εθνική, ακολούθως τρεις χρονιές στη Νίκη Βόλου και δύο στον ΑΟ Αγρινίου, πριν επιστρέψει και πάλι στους «κυανόλευκους» τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια, αρκετοί γνωρίζουν ότι έχει αγωνιστεί και ως τερματοφύλακας στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Νίκης Βόλου και του Θησέα Αγριάς!

«Η μπασκετική οικογένεια του ΓΣ Αλμυρού (παίκτες, προπονητές και Δ.Ε.) καλωσορίζει τον Φώτη στην ομάδα και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.