Πυρ και μανία οι Austrian Boys με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη

Την έντονη αντίδραση των Austrian Boys προκάλεσαν δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στον Βόλος 9.86 περί προσπάθειας του Δήμου Βόλου για την τήρηση της ισονομίας ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Σε ανακοίνωσή του ο δυναμικός σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων ζητά από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β. να αποφασίζει αν ο κ. Καπουρνιώτης θα συνεχίσει να είναι προπονητής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ διαψεύδει τα λεγόμενά του, τονίζοντας ότι ο Ν.Π.Σ. Βόλος απολαμβάνει μία σειρά προνομίων, που μόνο διάθεση ισονομίας από τη δημοτική αρχή δε δείχνουν, όπως την ανακατασκευή του γηπέδου της Νεάπολης, που θα είναι η έδρα του ξενόφερτου σωματείου, τη διαμονή στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού των παικτών του και τη μεταφορά της ομάδας με μεταφορικό μέσο του Δήμου. Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά για τον Μιχάλη Καπουρνιώτη «Για μας τελείωσε».

Αναλυτικά:
«Μετά τη σημερινή συνέντευξη-παρωδία του κ. Καπουρνιώτη, δημοτικού συμβούλου και νυν προπονητή της γυναίκειας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, δε μας αφήνει περιθώρια να μην εκφράσουμε τη στάση μας σε ό,τι ακούσαμε. Διότι αυτά που ακούσαμε μάλλον απευθύνονται σε ρομποτάκια, χελονιτζάκια , μάγειρες σε υποβρύχια και UFO.

Κύριε Καπουρνιώτη, υπηρετείτε την ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου και λέτε δημόσια ότι υπάρχει ισονομία.

Όταν η κουστωδία σας απλόχερα μεταμόρφωσε για συμφέρον της Πύδνας το γήπεδο της Νεάπολης;

Όταν οι ξενώνες της Πύδνας είναι κατειλημμένες δωρεάν από τους ποδοσφαιριστές της Πύδνας;

Όταν τη μεταφορά των παιχτών της Πύδνας την έχετε εξασφαλίσει με χρήση του δημοτικού οχήματος;

Επειδή νομίζει ότι μας κορόιδευε , αλλά μάλλον κορόιδευε τον εαυτό του, και εμείς δεν κοροϊδεύουμε, σας ανακοινώνουμε ότι μόλις εισήλθατε στη λίστα της κουστωδίας στο νούμερο 23».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.