Πυρά Αταμάν για την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Ρόδο

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη.

Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Τάδε έφη Εργκίν Αταμάν μετά την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού χθες Δευτέρα (8/4) στη Ρόδο απέναντι στον αποδεκατισμένο Κολοσσό που έπαιξε καταπληκτικά, όμως ο Γκριγκόνις με 6/6 τρίποντα και 23 πόντους οδήγησε στη νίκη με 74-79 τους πράσινους που παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας από τον Ολυμπιακό πριν από το ντέρμπι.

Το τριφύλλι έκανε ένα από τα χειρότερα εφετινά του παιχνίδια. Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Κολοσσό, που δεν είχε στη διάθεσή του το μεγάλο του αστέρι, Άντριου Γκάουντλοκ, αλλά και τον Τάιλερ Πόλεϊ, με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται τα μεγάλα σουτ από τον Γκριγκόνις, για να καταφέρει και με τη βοήθεα της τύχης να φύγει με το διπλό από το σμαραγδένιο νησί.

Οι «πράσινοι» έδωσαν πολλά δικαιώματα, είχαν τον Λούκα Βιλντόζα σε τραγική μέρα, μετρώντας μόλις 3 πόντους σε 22:42 λεπτά, 1/6 τρίποντα και 0/1 δίποντο, κάτι που ανάγκασε τον Εργκίν Αταμάν, που ήταν έξαλλος με τους παίκτες του, να κρατήσει περισσότερο στο παρκέ τους Κέντρικ Ναν (31:35), Μάριους Γκριγκόνις (28:47) και Ματίας Λεσόρ (24:04).

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στα ριμπάουντ, που σε μεγάλο μέρος στο τέλος έκριναν και το ματς, έχοντας 39 έναντι 26 του Κολοσσού, είχε όμως 16 ασίστ για 16 λάθη.

Πλέον η ομάδα του Αταμάν έχει μπροστά της το παιχνίδι με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague (Πέμπτη 11/4, 21:15), όπου με νίκη θα εξασφαλίσει την 2η θέση της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (15/4, 20:15).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.