Πυρά consortium του Oλυμπιακού Βόλου για τη μουσική βραδιά του ΑΣ!

Η μακροσκελής ανακοίνωση της κοινοπραξίας του ποδοσφαιρικού τμήματος

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου επιθυμεί όπως τονίζει να ενημερώσει το κοινό της ομάδας μέσω των ΜΜΕ για όλα τα τελευταία ζητήματα, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση του ΑΣ τόσο για την κατάσταση που η κοινοπραξία επενδυτών παρέλαβε, όσο και για τη μουσική βραδιά που διοργανώνει στις 15 Ιουλίου, ενώ γίνεται και αναφορά στις ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ. Παράλληλα το επενδυτικό σχήμα στέκεται στα στεγανά που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα και για όλα τα θέματα.

Η επιστολή-ενημέρωση του διοικητικού σχήματος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Καλησπέρα σε όλους τους Βολιώτες, όλους τους Αυστριακούς, όσους συνδέονται  έστω και λίγο συναισθηματικά με αυτή την ομάδα, στην Ελλάδα και τον κόσμο και  αγωνιούν για το μέλλον της.

Μετά από σύγκλιση που έγινε μεταξύ των μελών του Consortium αποφασίσαμε να  επικοινωνήσουμε απευθείας με το μεγάλο κοινό του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού  Βόλου, τον παππού που έζησε τις περασμένες μεγάλες δεκαετίες, τον πατέρα που  μεγάλωσε στα κάγκελα του ΕΑΚ και τον υιό ή την κόρη που έζησε την αήττητη  πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και το κατάμεστο Πανθεσσαλικό. Η  επικοινωνία μας γίνεται δια μέσω των μέσων ενημέρωσης και όλων των  δημοσιογράφων, των οποίων σεβόμαστε τη δουλειά και του λειτούργημά τους, γιατί  εμείς δεν έχουμε εχθρούς, ούτε μας βαραίνουν προηγούμενες έριδες. Μακάρι να  μπορούσαμε να μπούμε ταυτόχρονα στο τραπέζι, στην παρέα όλων σας και να τα  συζητήσουμε άμεσα.

– Ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου  συνεχίζεται, κάτω από απόλυτα “στεγανά” για το καλό και την προστασία του  εγχειρήματος και της ομάδας. Αντίθετα με ό,τι γινόταν την περασμένη χρονιά.  Νιώθουμε λίγο άβολα με όλα αυτά που γράφονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες,  με την έννοια ότι αγγίζουν ποσοστά συμμετοχής στις τουρκικές εκλογές του β’  γύρου, στο βαθμό που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι  ανακοινώσεις θα γίνονται επίσημα και ο κόσμος θα μαθαίνει τις κινήσεις του  ποδοσφαιρικού συλλόγου. Να ξέρετε πως όσο λιγότερα διαρρέονται, τόσο  καλύτερα πάνε τα πράγματα.

– Εν μέσω απίστευτων καταστάσεων που βιώνουμε κατά την παραλαβή του  ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου και των αδιανόητων προβλημάτων,  οικονομικών, καθημερινών, πραγματικών, δημοσίων σχέσεων και συρρίκνωσης  του Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου 1937, σε αυτό που έχουμε επιλέξει να  δώσουμε βαρύτητα είναι αυτό της κουλτούρας. Σαν νέα ποδοσφαιρική οικογένεια  του νέου ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου 1937, θα απέχουμε πλήρως και  επίσημα από το “γλέντι” που προαναγγέλθηκε. Σε μια χρονιά που η “ναυαρχίδα”  του Συλλόγου βιώνει την χειρότερη στιγμή της ιστορίας της, δεν νιώθουμε ότι  έχουμε τίποτα να γιορτάσουμε. 

Συν τοις άλλοις σαν νέο ποδόσφαιρο διαφωνούμε με αυτή την ερασιτεχνική  λογική, που πλήττει την ιστορία, την σοβαρότητα και δίνει το τελικό χτύπημα στη φήμη του Ολυμπιακού Βόλου 1937. Εμείς σαν ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού  Βόλου και σαν νέα ποδοσφαιρική οικογένεια, θέλουμε να πούμε στον κόσμο και  το μεγάλο κοινό ότι δεν μας εκφράζουν τέτοιου τύπου events που αντί να  προσδίδουν το χαμένο βολιώτικο κύρος και αίγλη στο σύλλογο, αφαιρούν ακόμα  περισσότερη από αυτή. Δεν ζητήθηκε η γνώμη μας, γιατί αν μας είχε ζητηθεί, θα  διαφωνούσαμε. Ή θα προτείναμε κάτι με περισσότερη νοηματοδότηση.

Και δεν είμαστε Διοικούσα Επιτροπή, όπως βολικά θα ήθελαν να είμαστε  κάποιοι, μέσα από την οικογένεια για να υποβαθμίσουν το ρόλο μας. Για να  ήμασταν Διοικούσα Επιτροπή θα έπρεπε να είμαστε μέλος της Διοίκησης του  Ερασιτέχνη. Είμαστε εκπρόσωποι που έχουμε αναλάβει το μάνατζμεντ του ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εγγράφως, με ιδιωτικά  συμφωνητικά και ρήτρες. Είμαστε ο τρίτος πόλος. Και είμαστε κάτω από το  σήμα, τα χρώματα και την ιστορία του συλλόγου.

– Νούμερο ένα στόχος μας τη νέα χρονιά είναι να γυρίσουν στο γήπεδο, αυτοί που “δεν άντεχαν” να έρχονται πέρσι. Με σοβαρότητα, κουλτούρα περήφανη,  βολιώτικη αυστριακή, θέλουμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε σιγά σιγά πίσω μέρος  της αίγλη που είχε το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου. Ξεκινώντας από τα  μικρά πράγματα, όπως είναι τα απλήρωτα “νερά” και η φήμη κακοπληρωτή που  έχει ο Ολυμπιακός στον Βόλο.

-Τέλος, θέλουμε να πούμε σε όλες τις ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ, που αναμένεται να  παίζουμε του χρόνου στο ίδιο πρωτάθλημα, ότι εμείς θα είμαστε πάντα εδώ,  καλοπροαίρετα με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας προς όλους για να  προωθήσουμε μαζί το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Ξέρετε που να μας βρείτε.  Ξέρετε πως να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αλλά πολύ ορισμένες από αυτές, μην  έχετε την αυταπάτη ότι δεν γνωρίζουμε τα πάντα όσα γίνονται. Ή ότι είμαστε  αφελείς. Καμία κίνησή μας δεν γίνεται τυχαία ή χωρίς να έχουμε δείξει πρώτα  καλή πίστη. Η πρώτη εικόνα είναι αυτή που μένει. Και αυτή δεν θα τη ξεχάσουμε  εύκολα. Ή θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να ατονήσει στο μυαλό μας.

Καλή αγωνιστική σχεδίαση της νέας αγωνιστικής χρονιάς σε όλες τις ομάδες της  Α΄ΕΠΣΘ και σε όλες τις ομάδες του Βόλου, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή του Γιάννη Παπαδόπουλου, εκπροσώπου της κοινοπραξίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.