Πυρά Κολοσσού κατά Καρακατσούνη

Ο Κολοσσός Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Χάρη Καρακατσούνη στην ήττα από τον Ηρακλή (66-65), με την αναμέτρηση να αποκτά χαρακτηριστικά… θρίλερ και να κρίνεται στον πόντο…

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της και τον εκνευρισμό της για τη διαιτησία του Χάρη Καρακατσούνη στην ήττα από τον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο, στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Αν και ο κ. Καρατσούνης είναι ένας ρέφερι με μεγάλη εμπειρία, στον συγκεκριμένο αγώνα αυτή τη χρησιμοποίησε για να καθοδηγήσει τη ροή του και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για την ήττα τον κ. Καρακατσούνη, ο οποίος φρόντισε στα πολλά «λάθη» που έκανε, να βγάλει εκτός ματς τον Μιχάιλο Άντριτς, με ανύπαρκτα φάουλ.

Όλοι κάνουμε λάθη στο μπάσκετ και μέχρι ενός σημείου είναι φυσιολογικά. Άλλωστε, όλοι μαθαίνουμε από αυτά και γινόμαστε καλύτεροι. Ωστόσο, τα «λάθη» του κ. Καρακατσούνη ήταν επαναλαμβανόμενα και κατά μίας πλευράς μόνο… Εμείς, ως ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels δεν πρόκειται να μείνουμε άπραγοι σε τέτοιες συμπεριφορές, τις οποίες και θα αναφέρουμε και θα «καυτηριάζουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.