Πυρά Μπέου κατά του διαιτητή Κουτσιαύτη για το ΑΕΛ-ΝΠΣ Βόλος

Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, να είχε χάσει και πέναλτι προηγουμένως, ωστόσο ο ΝΠΣ Βόλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις αποβολές των Οικονόμου και Λύρατζη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα 3-1 από την ΑΕΛ στη Λάρισα και ν’ αναγκάζεται πλέον να κοιτάξει τη συνέχεια και τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες.

Πάντως, ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης, κ. Κουτσιαύτης δέχθηκε τα πυρά του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου,με δημοσίευσή του στα social media. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: «Χθες  βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο να πάω να παρακολουθήσω έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα μεταξύ της Λάρισας και του Βόλου, όπου δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένα διαιτητικό σκουπίδι από την Άρτα, ονόματι Κουτσιαύτης.
Ανατρέχοντας σε μνήμες του παρελθόντος, θυμήθηκα ότι το συγκεκριμένο διαιτητικό σκουπίδι είχε διαιτητεύσει το 2013 τον αγώνα πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μεταξύ Παναχαϊκής-Ολυμπιακού Βόλου, όπου και σε εκείνο το ματς άφησε την ομάδα του Βόλου με εννιά παίκτες και στην ουσία της στέρησε τη νίκη και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Ντροπή στην ηγεσία της Ελληνικής διαιτησίας που επιτρέπει να σφυρίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Κατά τ’ άλλα ήταν ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας που πραγματικά τον απόλαυσα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.