Πυρά Παλτόγλου κατά Νίκης

Πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και κατά της Νίκης Βόλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος  και μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, που μίλησε το Σάββατο στο Sportstonoto Radio, εκφράζοντας την αγωνία του για να το θα γίνουν φέτος τα πρωταθλήματα που ακό,η δεν έχουν αρχίσει.

«Δεν ξέρουμε πια πότε και αν θα ξεκινήσουμε να παίζουμε φέτος. Πολύ φοβάμαι μήπως και δεν ξεκινήσουμε  πλέον καθόλου. Όλοι ξέρουμε βέβαια ποιος έχει την ευθύνη για εδώ που φτάσαμε από το καλοκαίρι, από τον Αύγουστο κιόλας. Αυτός είναι ένα γνωστό μας πολιτικό πρόσωπο. Ο κύριος Αυγενάκης φυσικά. Αντίθετα, διαφωνώ με τον Γιώργο ,Βαζάκα,  η ΕΠΟ και ο Λεουτσάκος δεν έχουν καμία ευθύνη. Η ΕΠΟ είχε προτείνει την Β’ Εθνική με τους δύο ομίλους, αυτός όμως δεν το δέχθηκε και φτάσαμε έτσι εδώ που φτάσαμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παλτόγλου.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις καθυστερήσεις που προέκυψαν στη συνέχεια, με ευθείες βολές κατά της Νίκης Βόλου. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Φυσικά φταίει και η Νίκη Βόλου, που επίσης έχει  μεγάλη, τεράστια ευθύνη. Η Νίκη Βόλου μας έχει τρελάνει όλους με τις ανακολουθίες και τις κολωτούμπες της. Το καλοκαίρι κάναμε όλοι μας τηλεδιάσκεψη και οι 14 είπαμε πως δεν πέφτει καμία ομάδα. Από την Καλαμάτα ήταν ο Χρήστος ο Παπαδημητρίου. Και οι 14 ομόφωνα. Όσοι φορούν παντελόνια κρατούν πάντα τον λόγο τους. Τους το είπα στη Νίκη Βόλου σε μία συνάντηση που είχαμε πάλι μετά. Όσοι έχουν και τα φορούν φυσικά τα παντελόνια, όχι οι υπόλοιποι. Η Νίκη Βόλου μετά άρχισε να μας λέει διάφορα τρελά και να κάνει συνεχώς κωλοτούμπες. Είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι, τι άλλο να πω! Θα είχαμε παίξει  τώρα 5, 6, 7 αγωνιστικές και όλα θα ήταν πιο εύκολα τώρα σε μία πιθανή επανέναρξη. Δεν νομίζω ότι η Νίκη Βόλου είχε και έχει ειδικό θέμα με την Καλαμάτα. Απλά είναι κομπλεξικοί, όπως σας είπα. Όταν μιλάμε, τα λόγια είναι σαν συμβόλαιο…».

Πηγή: sportstonoto.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.