Πύρασος: “Δεν καταλαβαίνουμε τη στάση των διαιτητών κατά της ομάδος μας”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στους τελευταίους του αγώνες εξέδωσε ο Πύρασος, η διοίκηση του οποίου κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τη Δήμητρα. Αναλυτικά:

“H διοίκηση του Πυράσου εκφράζει τα έντονα παράπονά της για τις διαιτησίες που είχε η ομάδα μας τις τελευταίες αγωνιστικές, με αποκορύφωμα αυτή στην Ευξεινούπολη το Σάββατο 1/12/18.

Μπορεί αγωνιστικά ο αντίπαλος να ήταν καλύτερος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο θεωρούμε ότι το παιχνίδι δεν παίχθηκε επί ίσοις όροις… αφού το πρώτο γκολ της Δήμητρας προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ του σκόρερ και «χαρίστηκαν» δύο κόκκινες κάρτες σε παίκτες της Δήμητρας στο πρώτο ημίχρονο. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, ζήσαμε το ανεπανάληπτο! Ο διαιτητής αρχικά σφύριξε φάουλ υπέρ του Πυράσου και ετοιμαζόταν να δείξει κάρτα στον παίκτη της Δήμητρας για χτύπημα εκτός φάσης, πάτημα σε παίκτη μας που ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Όμως, ξανασφύριξε στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια για τη λήξη του ημιχρόνου, φαίνεται πως το …ξανασκέφτηκε και έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο 45λεπτο, έδειξε κίτρινη -και όχι κόκκινη ως όφειλε- στον αρχηγό της Δήμητρας. Κάρτα με 15 λεπτά καθυστέρηση δεν είχαμε ξαναδεί… μόνο που στα αποδυτήρια το χρώμα της άλλαξε κι από κόκκινη, έγινε κίτρινη…

Δεν καταλαβαίνουμε από πού προκύπτει αυτή η στάση των διαιτητών κατά της ομάδος μας, ελπίζουμε όμως οι αποκαλούμενοι «άρχοντες των αγώνων» να μη συνεχίσουν να παίζουν με τους κόπους τους δικούς μας και και των ποδοσφαιριστών. Έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ΕΠΣΘ και είμαστε σίγουροι πως θα επιληφθεί της κατάστασης, ώστε να μην ξανασχοληθούμε με τη διαιτησία.

Τέλος, όσον αφορά στον αγώνα του Σαββάτου, θέλουμε δημοσίως να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τη διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την άριστη στάση της να προστατεύσει την ομάδα μας στο τέλος του αγώνα και ιδιαίτερα τον προπονητή της Μιχάλη Ανδρωνά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.