Πύρασος για Βέρτζο: Περιμένουμε να φορέσεις τη φανέλα μας και σε επίσημα ματς

Ο Άγγελος Βέρτζος συμμετείχε για αρκετό καιρό στις προπονήσεις του Πυράσου παρέα με τον κουμπάρο του Θοδωρή Παπαδόπουλο και την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, ο αγχιαλίτικος σύλλογος με αφορμή τη μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού στον Α.Ο. Υπάτου, φαβορί για την άνοδο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετέχουν και οι ομάδες της Μαγνησίας, έκανε μία ειδική μνεία στον 37χρονο ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας τστη σελίδα του:
“Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε ανακοινώσεις για παίκτες που δεν ανήκουν στην ομάδα μας. Για τον Άγγελο Βέρτζο όμως θα κάνουμε εξαίρεση! Συμμετείχε στην προετοιμασία του Πυράσου από τις πρώτες ημέρες της μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν αποχώρησε για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟ Υπάτου στη Γ’ Εθνική. Νιώθουμε τυχεροί που είχαμε κοντά μας έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας με πάνω από 400 επαγγελματικές συμμετοχές. Ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων, πάντα εμψυχώνοντας τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι σίγουρα αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες παίζοντας δίπλα στον Άγγελο Βέρτζο. ΑΓΓΕΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΥΡΑΣΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.