Πύρασος Ν. Αγχιάλου: Ανανέωσαν οι εννέα πρώτοι, ενδιαφέρον για Αραπίτσα

Πριν τις μεταγραφές ήρθαν οι ανανεώσεις για τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον σύλλογο να τονίζει ότι πρόκειται για εννέα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, την κυανόλευκη φανέλα με την Αργώ στο στήθος θα συνεχίσουν να φορούν οι Γιώργος Τσάμης, Χάρης Μπούτλας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Γάτος, Νίκος Κοσμάς, Δημήτρης Καραδήμας, Στέργιος Ζητούδης, Παναγιώτης Κωστούλας και Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος.

Η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει εξάλλου ότι: «Αποτελούν τον αγχιαλίτικο κορμό στο ρόστερ του συλλόγου, προέρχονται από τα σπλάχνα του Πυράσου, τα τμήματα υποδομής του και αγαπούν να αγωνίζονται για την ομάδα του τόπου τους. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες ανανεώσεις».

Μαζί με τις ανανεώσεις πάντως θα έρθουν και μεταγραφές, καθώς ο Κώστας Οικονόμου που μέχρι πρότινος αποτελούσε μέλος του Θησέα Αγριάς πλησιάζει όλο και πιο πολύ στη Νέα Αγχίαλο. Από την άλλη, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πύρασος έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γιάννη Αραπίτσα, που την τελευταία αγωνιστική περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του στον ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.