Πύρασος: «Παίκτες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και από την Αγχίαλο»

Η τοποθέτηση της διοίκησης μετά το μέτριο ξεκίνημα και την ισοπαλία στα Λεχώνια

Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΘ Πύρασος Νέας Αγχιάλου, αφού σε τέσσερις αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις μία νίκη, ενώ έχει και δύο ισοπαλίες, με μία ήττα να συμπληρώνει τον απολογισμό. Η ισοπαλία 1-1 πάντως στην έδρα της ΕΛ Νηλέας σχολιάστηκε αρκετά, με τον σύλλογο (μέσω της ιστοσελίδας του και μόνο) να προβάλει τις δικές του απόψεις, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τον μικρό μέσο όρο ηλικίας του συνόλου.

«Η ενδεκάδα με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα μας στον αγώνα στα Λεχώνια ήταν μία από αυτές με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας! Στο βασικό σχήμα έπαιξαν 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, ενδεικτικό της ανανέωσης και της νέας φιλοσοφίας της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο» αναφέρει ο σύλλογος και συμπληρώνει: «Με εξαίρεση φυσικά τον αειθαλή Νίκο Μπασδάνη, αρχηγό του Πυράσου μας, αγωνίστηκαν ως βασικοί οι:

-Κώστας Τάσος 19 ετών γεννηθείς τον Μάρτιο του 2003

-Χάρης Μπούτλας 29 ετών, γεννηθείς τον Αύγουστο 1993

-Βαγγέλης Διαμαντένιας 25 ετών γεννηθείς τον Ιούλιο 1997

-Άγγελος Χριστοδούλου 22 ετών γεννηθείς τον Αύγουστο 2000

-Νίκος Θεοδωρόπουλος 18 ετών γεννηθείς τον Μάιο 2004

-Θανάσης Τσιότρας 23 ετών γεννηθείς τον Μάρτιο 1999

-Γιώργος Μαντζαβίνος 16 ετών γεννηθείς τον Νοέμβριο του 2006

-Θανάσης Γκαραβέλας 18 ετών γεννηθείς τον Απρίλιο του 2004

-Ματέο Λουκάι 21 ετών γεννηθείς τον Σεπτέμβριο 2001

-Μάριος Φουρκιώτης 21 ετών γεννηθείς τον Αύγουστο 2001

Επίσης μπήκαν αλλαγή ο Νίκος Παπαδογεώργος γεννηθείς το 2002, ο Στέργιος Ζητούδης γεννηθείς το 1994, ο Άρης Στεργίου γεννηθείς το 1993, ο Δημήτρης Τσάμης γεννηθείς το 1995.

Στη  βασική ενδεκάδα, εάν εξαιρέσουμε τον Νίκο Μπασδάνη, ο μέσος όρος των υπολοίπων παικτών της χθεσινής αναμέτρησης είναι τα 21,2 χρόνια. Από τους 15 ποδοσφαιριστές που αναφέραμε, οι 10 προέρχονται από την πόλη της Νέας Αγχιάλου»!

Σύμφωνα με τον σύλλογο, ο Πύρασος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο προετοιμάζοντας τις νέες γενιές των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια. «Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά διότι πιστεύουμε στις δυνατότητές τους και στις προοπτικές εξέλιξής τους με πολλή δουλειά υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Δημήτρη Φραγκούλη (ο οποίος άλλωστε πρωτοέπαιξε σε ηλικία 16 ετών στον Πύρασο και καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ στα 19 του ήταν πρώτος σκόρερ στην Α’ Τοπική). Χρειάζεται υπομονή και επιμονή σε αυτό το μοντέλο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου στον Πύρασο και ευχαριστούμε για την παρουσία του τόσο στα προηγούμενα παιχνίδια όσο και στα Λεχώνια. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί όπου ανήκει».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.