“Απόδραση” Πανιωνίου με “διπλό”

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ,καθώς σε βραδινό ματς για την 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΘ πήρε σπουδαίο διπλό με αντίπαλο τον Ιάσων ΑΜ (1-2) στο Βοηθητικό ΕΑΚ του Βόλου.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Κιπτιου στο 20′ (0-1) με έξοχο πλασέ εντός περιοχής έπειτα από ασίστ του Ζάγκα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και πέτυχαν την ισοφάριση (1-1) στο 32′ με δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Χρηστάκη από εκτέλεση φάουλ του Βέτσικα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ευκαιρία του Πανιωνίου (43′) σέντρα του Ζάγκα από τα δεξιά του γηπέδου,κεφαλιά του Καπάκη στην “καρδιά” της άμυνας, αλλά ο Κορέντης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο φορ Καπάκης που αγωνίστηκε τραυματίας και “έσφιξε τα δόντια” του για να φωνάξει παρόν, απώλεσε νέα χαμένη ευκαιρία στο 55ο λεπτό του αγώνα, καθώς επιχείρησε δυνατή κεφαλιά αλλά και πάλι ο Κορέντης βρέθηκε σε ετοιμότητα και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ με τη βοήθεια του δεξιού κάθετου δοκαριού.

Όμως στο 69′ ο σέντερ φορ Γιώργος Κιπτίου “έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά” και με ασύλληπτο σουτ από τα 25 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΙΑΣΩΝ ΑΜ (ΝίκοςΤζιόλας): Κορέντης, Χόντος, Καραβούλιας(46’Γούσιας), Τσιτσιρίκης, Ιντζόγλου, Στατήρας (70’Τσίγγας), Βέτσικας, Παναγιωτίδης, Τσινίκας (87’Λαδόπουλος), Ροδοβίτης, Χρηστάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παπαστεργίου):Μπαλιού, Ζάγκας, Σταμάτης, Δημητρίου, Μαρούφ, Καρακωστας, Κιπτίου, Σφάκας, Καπάκης (86’Δαμασιωτης), Ευαγγελός (72’Σταυραντώνης), Καμηνιώτης (67’Τσακίρης).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.