“Άψογος ο κόσμος της Νίκης, υπήρχαν προκλήσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού Β.”

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραγεωργόπουλου για το ντέρμπι

Τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή “Clasico” του ραδιοφωνικού σταθμού “Βόλος 986” πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος Τύπου κι Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, μέσω της οποίας κατήγγειλε και σχολίασε ορισμένα συμβάντα που αφορούσαν το εξωαγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι του Σαββάτου, ενώ αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αμέσως μετά το ντέρμπι, χαρακτηρίζοντάς την άσχημη και μη θεμιτή.

Αρχικά, αφού ευχαρίστησε προσωπικά την Αλίκη Φωτιάδου, τον Μίλτο Μαργαρό και τον Γιάννη Θεοδωρίδη για τη συνεργασία τους, κατά τις ώρες διεξαγωγής του ντέρμπι το Σάββατο, μίλησε για ορισμένα περιστατικά, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τα οποία, σύμφωνα με την κρίση του, έγιναν, προκειμένου να προκληθεί ο κόσμος της Νίκης, ο οποίος ήταν άψογος, βάσει των δεδομένων και των συνθηκών, όπως ο ίδιος ανέφερε. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συζητηθεί στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, καθώς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, οι δύο ομάδες κι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας είχαν συμφωνήσει οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού Βόλου να καθίσουν σε διαφορετικό σημείο απ’ ό,τι τελικά κάθισαν.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων πραγματοποίησαν το ζέσταμά τους, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης, γεγονός που, σύμφωνα με την ταπεινή του άποψη, όπως είπε, έγινε τεχνηέντως, προκειμένου να δημιουργηθεί ένταση, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως ο Υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της φιλοξενούμενης ομάδας, κ. Παπακωνσταντίνου, κατά την ώρα της αποβολής του και της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο έβρισε κι έφτυσε προς το μέρος του πάγκου της Νίκης και της κερκίδας. Τέλος, χαρακτήρισε απαράδεκτη την πτήση του drone με την ερυθρόλευκη σημαία.

Ακολούθως, ο Δημήτρης Πέγιος χαρακτήρισε “δώρο” του Ολυμπιακού την επικράτηση της Νίκης στο ντέρμπι του Σαββάτου και ρώτησε τον K. Καραγεωργόπουλο αν αυτό το “τρίποντο” θα επιτρέψει στην ομάδα του να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Υπεύθυνο Τύπου της κυανόλευκης ΠΑΕ να απαντά:

“Αρχικά, εγώ, εσείς κι όλη η Ελλάδα είδε πως η ποιοτικότερη ομάδα κέρδισε το Σάββατο δίκαια. Κάνετε λάθος, δεν ήταν κάκιστος ο Ολυμπιακός, ήταν εξαιρετική η Νίκη. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, από τους οποίους τους περισσότερους τους έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, να μη σέβονται την αθλητική και, συγκεκριμένα, την ποδοσφαιρική δεοντολογία και να μην τηρούν το fair play, εκδίδοντας αυτήν την πάρα πολύ άσχημη ανακοίνωση, το βράδυ του Σαββάτου. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση, ενώ στην αρχή οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχολιάζαμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση χαριτολογώντας, στη συνέχεια προβληματιστήκαμε για το πώς είναι δυνατόν οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου να μην έχουν μάθει ακόμα να χάνουν. Σταθήκατε υπέρ του δέοντος στη διαιτησία του κ. Μπαΐλη, η οποία, αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν ήταν καλή, αλλά και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Έπεσε πολύ μεγάλο μερίδιο της ήττας, από πλευράς σας, στον διαιτητή κι αυτό δεν ήταν θεμιτό. Εφόσον όλοι συμφωνούμε πως στη φάση του Κόλα με τον Καμπαγέρο δεν υπήρχε πέναλτι, με ποιου πρωτοβουλία βγήκε αυτή η ανακοίνωση; Δεν μπορώ να καταλάβω”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.