“Δε βιαζόμαστε”, λένε στον Ολυμπιακό Β. για τον προπονητή, αλλά…    

Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό που βρίσκεται πρώτο στην “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες και έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες ότι είναι θέμα χρόνου να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Αρχικά, έπαιξε δυνατά το όνομα του Γιώργου Βαζάκα, αλλά η περίπτωσή του γρήγορα έχασε έδαφος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ο Περικλής Αμανατίδης και τα σενάρια επιστροφής του ένα μόλις χρόνο μετά την αποχώρησή του «φούντωσαν», από τη στιγμή ειδικά που έγινε γνωστό και το διαζύγιό του με τα Τρίκαλα.

Οι επαφές με τον πολύπειρο και «μετρ» των ανόδων Θεσσαλονικιό τεχνικό είναι δεδομένες και παραδεκτές και από τις δύο πλευρές, ωστόσο στον Ολυμπιακό Βόλου οι καθ’  ύλην αρμόδιοι διοικούντες, με τους οποίους ήρθε σε επαφή το magnesiasports, τονίζουν χαρακτηριστικά “δε βιαζόμαστε” σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ενώ γίνεται λόγος για συζητήσεις όχι μόνο με τον Περικλή Αμανατίδη.

Το όνομα πάντως του τελευταίου σίγουρα έχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο της ομάδας, που είδε πρόπερσι έναν προπονητή να αρχίζει και να τελειώνει επιτυχώς τη σεζόν, ενώ σ’ αυτή που τελείωσε έγιναν πολλές αλλαγές και δεν μπόρεσε να στεριώσει κάποιος στον ερυθρόλευκο πάγκο, κάτι που επηρέασε, όπως φάνηκε, και αγωνιστικά την ομάδα.

Από κει και πέρα, μπορεί να επισημαίνεται από τη μεριά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου για τη σύναψη συνεργασίας με τον νέο προπονητή, από την άλλη κανείς δε θα απέκλειε να … βγει λευκός καπνός σύντομα και να μάθουμε επίσημα τον νέο τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να αρχίσει να υλοποιείται ο προγραμματισμός. Σ’ αυτόν λόγο θα έχει ο Θωμάς Μακρής, που θα επιστρέψει εκτός απροόπτου ως τεχνικός διευθυντής, ενώ ο Διονύσης Παππάς πολύ πιθανόν να μείνει στην ομάδα σε άλλο πόστο και με άλλες αρμοδιότητες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.