“Έφαγε” τέσσερα ο ΝΠΣ Βόλος από τον Αστέρα Τρίπολης

Αμυντική προσπάθεια του Τσοκάνη στον αγώνα της Τρίπολης

Αρκετά αλλαγμένος μετά τις πέντε λύσεις συμβολαίων αλλά και τις απουσίες των Ντεντάκη και Τσαούση, ο ΝΠΣ Βόλος με πολλά αμυντικά προβλήματα δέχθηκε τέσσερα γκολ στην Τρίπολη από τον Αστέρα και έχασε με το βαρύ 4-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ σε ένα αδιάφορο ματς βαθμολογικά.

Οι Αρκάδες πίεσαν από την αρχή και ο Λουίς Φερνάντεθ στο 2′ με ωραίο πλασέ μετά από δημιουργία του Κώτσιρα έκαναν το 1-0 πλάσαρε γλυκά τον Καραγκιόζη.  Στο 10’ θα μπορούσε να γίνει το 1-1, αλλά ο Γέντρισεκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, μετά το γύρισμα του Τσοκάνη.

Ο Αστέρας χωρίς να είναι πολύ επιθετικός στη συνέχεια, βρήκε τον τρόπο να πάει με το υπέρ του 2-0 στ’ αποδυτήρια λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Καραγκιόζης ανέτρεψε τον Σίτο μέσα στην περιοχή και ο Λουίς Φερνάντεθ έστειλε την μπάλα στο κέντρο και τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην αριστερή του γωνία.

Στο 51′ ήρθε και το 3-0 και όλα κρίθηκαν. Ο Σίτο έπιασε ξερό σουτ εκτός περιοχής, ο Καραγκιόζης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του προτού καταλήξει στα δίχτυα. Στο 67′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε άλλο γκολ. Ο Λουίς Φερνάντεθ έφυγε κάθετα μετά από μπαλιά-τρύπα του Μπόρχα Φερνάντεθ και πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο γκολκίπερ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Tσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί Μπάμπα (46′ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (77′ Αλάγκμπε), Κρέσπι

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Λύρατζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (55′ Κορέλας), Γκουαροτσένα (85′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64′ Μπάλλας), Γέντρισεκ (55′ Κυζιρίδης)

Τα έχει με τη συνολική ανασταλτική λειτουργία ο Ξηροφώτος

“Δεν ήμασταν καλά στην ομαδική αμυντική λειτουργία, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε μία-δύο φάσεις. Ο Αστέρας κέρδισε δίκαια, εμείς δε δικαιούμασταν τίποτα από το ματς”, δήλωσε αμέσως μετά το ματς ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Στέφανος Ξηροφώτος.

.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.