“Μόνο με κόσμο τον Σεπτέμβριο το Roland Garros”

Τη σημασία της παρουσίας φιλάθλων για το διάσημο Grand Slam, Roland Garros, υπογράμμισε, με δηλώσεις της η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινενό, τονίζοντας πως, αν δεν εξασφαλιστεί η παρουσία θεατών στο Γαλλικό Όπεν, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί. Ούτε καν… κεκλεισμένων των θυρών!

Η Ροξάνα Μαρασινενό άφησε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τελικά το Σεπτέμβριο το Roland Garros, ενώ εξήγησε πως τόσο το Roland Garros όσο και ο ποδηλατικός γύρος της Γαλλίας αποτελούν διοργανώσεις που απαιτούν την παρουσία θεατών!

«Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να προχωρήσουμε προσεκτικά και να μην κάνουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια», σχολίασε αρχικά η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινενό, στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC και πρόσθεσε: «Αν τον Σεπτέμβριο τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, όλα τα μεγάλα τουρνουά, όπως είναι το Tour de France και το Roland Garros, μπορούν να διεξαχθούν. Αυτά τα δυο τουρνουά, όμως απαιτούν την παρουσία φιλάθλων. Θα διεξαχθούν μόνο αν επιτραπεί η προσέλευση του κόσμου στις εγκαταστάσεις. Δεν θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών».

Το Roland Garros ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο τέλος του μήνα στο Παρίσι, όμως μετατέθηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου. Είναι δε πιθανό να δοθεί παράταση μίας ακόμη εβδομάδας (27/9).

πηγή: to.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.