“Τα καλύτερα, με σένα οδηγό, έρχονται…”

“Αυτός είναι ο Στάικος. Προπονητής στο επάγγελμα, το βιογραφικό του “βαρύ κι ασήκωτο” για τα βολιώτικα αθλητικά δεδομένα, ήρθε πριν λίγους μήνες στο Βόλο και με τη δουλειά του στη Νίκη κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλης της πόλης. Πριν λίγες μέρες, υπέγραψε διετές “κλειστό” συμβόλαιο με την ομάδα του.

Από εκείνη τη μέρα, δεν “έκατσε” πάνω του. Δεν κάνει διακοπές με την οικογένειά του, αναμένοντας αδιάφορα να ξεκινήσει η προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Δεν ξεκίνησε τις δημόσιες σχέσεις στην πόλη, αραχτός σε κάποια καφετέρια ή σε κάποια ξαπλώστρα των όμορφων παραλιών του Νομού Μαγνησίας. Δεν πουλάει οπαδιλίκι και ποδοσφαιρική τεχνογνωσία στα νικιώτικα στέκια. Δεν αναθέτει τις δουλειές του στους γηγενείς συνεργάτες του. Δε μιλάει περιφρονητικά στους γύρω του, με ύφος παντογνώστη-φίρμας. Όλα αυτά θα μπορούσε να τα κάνει, στο πλαίσιο του ονόματός του και της καθολικής αποδοχής του.

Ο Στάικος ξυπνά καθημερινά στις 7 το πρωί και δουλεύει σαν σκυλί. Προπονεί εφήβους, διοργανώνει τουρνουά για “μωρά”, κλείνει ραντεβού για το μέλλον της ομάδας, μιλάει σε όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της σαν να είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον πλανήτη.

Αν αγαπάς αυτό που κάνεις κι είσαι πετυχημένος, σε οποιονδήποτε τομέα του επαγγελματικού και κοινωνικού βίου, γίνε ο Στάικος. Μόνο έτσι θα συνεχίσεις να μεγαλουργείς.

Ευχαριστούμε για όσα μας μαθαίνεις coach! Τα καλύτερα, με σένα οδηγό, έρχονται…”.

Αυτά σημείωσε στο προσωπικό του προφίλ του στο facebook ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.