Ραγίζει καρδιές ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες Κυριακή 13/6 πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στον τελικό του Roland Garros, απέναντι στο απόλυτο φαβορί, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας άγγιξε το όνειρο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 3-2.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 14/6, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πώς πέντε λεπτά πριν τον αγώνα έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά.

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα η πίστη για τη ζωή και η θέληση της οποίας να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω γνωρίσει.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να είσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτήν. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.