Ράλι Ακρόπολις και Λευτέρης Αυγενάκης για τους TechItSerious

Οι Bολιώτες youtubers Τσιντσίνη Βros συνεχίζουν να αναζητούν νέες προκλήσεις, με το Ράλι Ακρόπολις και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να μπαίνουν πλέον στην ατζέντα τους και να ετοιμάζονται να προβάλουν νέο υλικό!

Οι αδερφοί Τσιντσίνη λοιπόν (Mιχάλης, Δημήτρης και Αλέξης) γνωστοί και ως ΤechItSerious μετά τη συνεργασία τους με τη FIBA, είχαν πραγματοποιήσει μία youtube παραγωγή για το Ράλι Ακρόπολις, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο τόσο από την ΟΜΑΕ όσο και την οργανωτική επιτροπή του Ράλι Ακρόπολις, με αποτέλεσμα πλέον ν’ αναπτυχθεί μία συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή η συνεργασία αφορά τόσο τη φετινή διοργάνωση όσο και αυτήν του 2023, με τους TechItSerious να αναλαμβάνουν με την παραγωγή του σχετικού υλικού να φέρουν το Ράλι Ακρόπολις πιο κοντά στις νεαρές ηλικίες, με βαρύτητα στην Υπερειδική της 8ης Σεπτεμβρίου αλλά και με έμφαση στους κανόνες ασφαλείας, αφού στην περσινή περίοδο είχαμε ακύρωση ειδικών διαδρομών για λόγους ασφαλείας.

Επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Ακρόπολης δεν είναι άλλος από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και κάπως έτσι έγινε η συνάντηση των TechItSerious με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Ωστόσο αυτή η συνάντηση δεν έμεινε μόνο μέσα σ’ ένα γραφείο, αλλά ακολούθησε και η παραγωγή ενός podcast, στο οποίο ο Λευτέρης Αυγενάκης συζητά με τους TechItSerious για τη Νίκη Βόλου, για το άθλημα του μπάσκετ, για τον ΟΦΗ και για τη λειτουργία των συνδέσμων οπαδών μεταξύ άλλων!

Από εκεί και πέρα, οι TechItSerious συμμετείχαν έτσι στο πρώτο από τα επτά συνολικά podcast που θα παραχθούν για το Ράλι Ακρόπολις και έπεται συνέχεια!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.