Ράλι Κένταυρος: Η δεύτερη ημέρα σε εξέλιξη

Η εκκίνηση του Ράλι Κένταυρος χθες Σάββατο 5 Ιουνίου έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ πλέον και το πρώτο σκέλος της δεύτερης ημέρας έχει ολοκληρωθεί με τα αγωνιστικά να κατευθύνονται στο service.
Οι Αναπολιοτάκης – Τσιούκας με το Ford Fiesta R5 σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα από Καράβωμα 1 και Κισσός 1 και ανοίγουν τη διαφορά από τους διώκτες τους.
Στη δεύτερη θέση του αγώνα βρίσκονται οι Αυγερόπουλος – Γιαβάσης με Skoda Fabia R5, που ακολουθούν τους πρωτοπόρους σε απόσταση μεγαλύτερης του 1 λεπτού.
Τρίτοι γενικής είναι οι Κτιστάκης- Κτιστάκης με Peugeot 306 s16.
Στην τέταρτη θέση έχουν ανέβει οι πρωτοπόροι του Κυπέλλου Ασφάλτου και Επάθλου Βορείου Ελλάδος, Κανδηλιώτης – Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer Evo VI, έπειτα από τη δίλεπτη ποινή των Καρλιώτη – Ανάγνου με Citroen Saxo που τους υποχρέωσε να υποχωρήσουν στη κατάταξη.
Την δική τους μάχη για τη πεντάδα δίνουν οι Γαλάνης – Θεοφανίδης με Renault Clio Sport με τους Τιτάκη – Χαλκιαδάκη με Citroen DS3 R3T, με τη διαφορά των δυο πληρωμάτων να είναι στα 3.3 δευτερόλεπτα. Στη πρώτη θέση της C6 βρίσκονται οι Κουτσοδήμος – Βλάγκας με Peugeot 106.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.