Ράλι Κένταυρος: Νέα πρωτιά Αναπολιοτάκη-Τσιούκα!

φωτογραφία αρχείου
Ταχύτεροι στις επτά από τις οκτώ ειδικές

Οι πρωταθλητές Ράλι ασφάλτου, Γιώργος Αναπολιοτάκης – Θανάσης Τσιούκας κατέκτησαν τη νίκη στο 39ο Ράλι Κένταυρος

Το πλήρωμα του Ford Fiesta R5 σημείωσε το ταχύτερο χρόνο στις επτά από τις οκτώ ειδικές του αγώνα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης με Skoda Fabia R5 ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι πρωταθλητές F2 Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης με Peugeot 306, κατακτώντας παράλληλα και τη νίκη στην F2.

Στη τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Βασίλης Κανδηλιώτης-Παντελής Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer EVO VI, στο καλύτερο αποτέλεσμα του οδηγού σε αγώνα πρωταθλήματος. Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Γιάννης Γαλάνης-Χρήστος Θεοφανίδης με Renault Clio Sport.

Για την ομάδα Ν, νικητές αναδείχθηκαν οι Φώτης Σταματόπουλος – Βασίλης Δρίτσας με Mitsubishi Lancer EvoIX, στη παρθενική τους εμφάνιση με τετρακίνητο.

Επίσης την παρθενική νίκη σε επίπεδο γενικής στους ελληνικούς αγώνες σημείωσε ο Βασίλης Κανδηλιώτης. Με τον Παντελή Παπανδρέου στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer EvoVI σημείωσαν το ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές της σημερινής ημέρας για τους θεσμούς του Κυπέλλου Ασφάλτου και Επάθλου Ράλι Βορείου Ελλάδος και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν οι Μάνος Ρινάκης-Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης με Peugeot 106, ενώ τρίτοι ήταν οι Αντώνης Αντωνίου-Χρήστος Σαρηγιαννίδης στη πρώτη εμφάνιση του οδηγού με το νέο τoυ Mitsubishi Lancer EvoVIII.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.