Ρεκόρ τηλεθέασης το Game 6

Το Game 6 των ΝΒΑ Finals ανάμεσα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Σανς είχε την υψηλότερη τηλεθέαση από κάθε άλλο αγώνα ΝΒΑ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ παράλληλα υπήρξε άνοδος 50% στην τηλεθέαση σε σχέση με τους περσινούς τελικούς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στο πρωτάθλημα, πήρε σπίτι του το βραβείο του MVP των NBA Finals και μαζί εκτόξευσε και τα νούμερα της τηλεθέασης στο Game 6.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, το Game 6 των ΝΒΑ Finals ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς είχε την υψηλότερη τηλεθέαση από κάθε άλλο παιχνίδι του ΝΒΑ τα τελευταία δύο χρόνια και συγκεκριμένα από το Game 6 των ΝΒΑ Finals του 2019 ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Γουόριορς (στην κατάκτηση του τίτλου από το Τορόντο). Παράλληλα δε, υπήρξε αύξηση 50% στην τηλεθέαση σε σχέση με τους περσινούς NBA Finals ανάμεσα σε Λέικερς και Χιτ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις, το Game 6 των Μπακς με τους Σανς είχε μέσο όρο 6.6% στην τηλεθέαση, κάτι που μεταφράζεται σε 12.52 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ κάποια στιγμή το παιχνίδι έφτασε να το παρακολουθούν 16.54 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ.

Για την ιστορία πάντως, τα νούμερα των φετινών NBA Finals είναι κάτω 33% σε σχέση με τους τελικούς του 2019 ανάμεσα σε Ράπτορς και Γουοριορς, σε μία σειρά πάντως που είχε τις δικές της ιδιαιτερότητες λόγω της παρουσίας του Τορόντο που έχει ως έδρα τον Καναδά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.