Ρευστή η κατάσταση στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου

Οι δηλώσεις τον τελευταίο καιρό του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, που έχει αναφέρει ότι η ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό Βόλου τον έχει κουράσει και πως είναι διαθέσιμος να συζητήσει με τον κάθε ενδιαφερόμενο για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, δείχνουν ότι η κατάσταση στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ρευστή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Βεβαίως, η συζήτηση αυτή τη στιγμή θα ήταν τελείως διαφορετική, αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά και την Κυριακή τελείωνε το πρωτάθλημα της Football League, αφού σ’ αυτή την περίπτωση θα υπήρχε πολύ μεγαλύτερη πίεση, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Λόγω όμως κορωνοϊού δεν υπάρχει η έννοια του κατεπείγοντος, αφού κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα τελειώσει η σεζόν.

Σίγουρα, το διοικητικό κομμάτι με δεδομένη την κάτω των προσδοκιών πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα με αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα, είναι κάτι που απασχολεί έντονα άπαντες, είτε αυτή είναι η νυν διοίκηση, που έχει κάνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει τις προθέσεις του, είτε τους φιλάθλους, που δεν είναι ευχαριστημένοι και φυσιολογικά από το φετινό αποτέλεσμα, είτε από τον Ερασιτέχνη, που θα περιμένει να δει την αντίδραση Τσιμπανάκου και μετά να πάρει θέση. Μέσα σ’ όλ’ αυτό το σκηνικό, προέκυψε και το σενάριο ενασχόλησης του γνωστού δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη, με τον ίδιο να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.