Ρίχνεται στην μάχη των μπαράζ ανόδου ο Διαγόρας

Πρώτος αντίπαλος ο Ορφέας Ξάνθης

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα του Στεφανοβικείου. Σύσσωμος ο σύλλογος δηλώνει έτοιμος για την μάχη στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και στα χείλη όλου του έμψυχου δυναμικού υπάρχει η λέξη  «πάμε να το ευχαριστηθούμε». Μια ομάδα που εκπροσωπούσε την Μαγνησία στα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι πριν λίγα χρόνια, ξαφνικά βρίσκεται σε μπαράζ ανόδου για την Β’ Εθνική (εφόσον προχωρήσει η αναδιάρθρωση)! Δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση καθώς με την εικόνα της μέσα στην σεζόν δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της πρωτιάς του 4ου ομίλου.

Πρώτος αντίπαλος αλλά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ, θα είναι ο πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Ορφέας Ξάνθης. Ο Διαγόρας θα μεταβεί στην πόλη της Θράκης για τον πρώτο του αγώνα στα μπαράζ την Κυριακή (20/06, 17.00), με στόχο το τρίποντο που θα θέσει τα θεμέλια για μια καλή αρχή στο κυνήγι μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Για το ματς της Κυριακής, ο Στέλιος Αρσένος τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στην Ξάνθη χωρίς άγχος. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το γεγονός ότι είχαμε ρεπό ήταν εν μέρει καλό για να δούμε καλύτερα τους αντιπάλους μας. Δουλέψαμε αρκετά όμως αυτό το δεκαπενθήμερο και πάμε χωρίς άγχος να παίξουμε με τον Ορφέα. Πρέπει να το χαρούμε και το συγκεκριμένο ματς αλλά και όλα τα παιχνίδια των μπαράζ και στο τέλος ότι καταφέρουμε». Ο 42χρονος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές κάτι που του λύνει τα χέρια στο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο γήπεδο της Ξάνθης.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο Αλέξανδρος Κουβελάς παραχώρησε δηλώσεις στο Magnesiasports. Ο αρχηγός του Διαγόρα δήλωσε: «Προερχόμαστε από ένα ρεπό που πιστεύω μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Δυστυχώς δεν βρήκαμε και κάποια ομάδα να δώσουμε κάποιο φιλικό. Για το ματς δεν έχω να πω πολλά. Πάμε να το ευχαριστηθούμε και το παιχνίδι με τον Ορφέα αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Με καλό ποδόσφαιρο πάνω απ όλα.»

Από την άλλη ο πρόεδρος της ομάδας του Στεφανοβικείου, Σάκης Πρασσάς, στάθηκε στην παρακολούθηση των αντιπάλων που τους προσέφερε το ρεπό. Αναλυτικά ανέφερε: «Το ρεπό μας έκανε να δούμε τους αντιπάλους μας, θεωρώ πως μας έκανε καλό. Έχουμε απραξία βέβαια. Παρακολουθήσαμε πολύ στενά τον αντίπαλο και πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα της Κυριακής, για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για της ομάδες του Βορρά της Γ’ Εθνικής, είναι το εξής:

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Αναγέννηση Καρδίτσας

Ορφέας Ξάνθης – Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.