Ρήγας Φεραίος: Επιστροφή Αλεξίου στην Ακαδημία

H διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ανακοίνωσε την επανέναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αλεξίου, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ακαδημίας του συλλόγου ύστερα από διάλειμμα τριών ετών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ο Αλεξίου έκανε αποτελεσματική μετάβαση από την ακαδημία στη μεγάλη ομάδα και την υπηρέτησε για πολλά χρόνια με αφοσίωση, πειθαρχία και ταπεινότητα, ενώ παράλληλα είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στον Θησέα Αγριάς.

Έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική τόσο με τη φανέλα του Ρήγα, του Διαγόρα Στεφανοβικείου όσο και με αυτή του Θησέα, και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β.

Το βάπτισμα του πυρός ως τεχνικός στη μεγάλη ομάδα πήρε τη σεζόν 2018-19, όταν μαζί με τον τότε συμπαίκτη του Χρήστο Σπαθή κλήθηκαν να αναλάβουν τα ηνία του Ρήγα σε έναν διπλό ρόλο παίκτη – προπονητή. Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας Κωνσταντίνος Τσούρικας δεν θα συνεχίσει στον Ρήγα Φεραίο, αλλά στο εξής θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην ακαδημία του ΝΠΣ Βόλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.