Ρήγας Φεραίος: «Προέχει η υγεία όλων»

Συγχαίρει τις ομάδες που πήραν τα εισιτήρια ανόδου

Σέβεται την απόφαση της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ ο Ρήγας Φεραίος, όπως ανακοίνωσε και τονίζοντας ότι προέχει η υγεία όλων. Παράλληλα συγχαίρει τις ομάδες που κέρδισαν τα εισιτήρια ανόδου.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», διδαγμένη από την ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύει ο Σύλλογος μας, σέβεται απόλυτα την απόφαση της Ε.Π.Ο. να αναστείλει οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, τη διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Αυτή τη κρίσιμη περίοδο, η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα, και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν δια
πραγματευόμαστε για κανένα λόγο. Θεωρούμε πως θα ήταν αχρείαστο το όποιο ρίσκο επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων το επόμενο διάστημα.

Το Δ.Σ. τoυ Α.Σ. Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», με αφορμή το πρόωρο τέλος των πρωταθλημάτων θέλει να συγχαρεί την «Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης» για την ιστορική άνοδο της στην Γ’ Εθνική!!! Εύχεται καλή συνέχεια στο νέο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και επίτευξη των στόχων της.

Επίσης, συγχαίρει τις ομάδες «Φ.Θ Αγχίαλος» και «Μυρμιδόνες Πλατάνου» για την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στις συνδημότισσες ομάδες «Αστέρας Ριζομύλου» και «Απόλλων Καναλίων» για την άνοδό τους στην Α’ και Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, αντίστοιχα. Η συμμετοχή τους στα νέα πρωταθλήματα με το νεανικό ρόστερ που διαθέτουν, θα διδάξει το «ευ αγωνίζεσθαι» και θα δώσει δύναμη στους διοικούντες να συνεχίσουν αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλουν. Έτσι, θα εξασφαλιστεί η παρουσία αυτών στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας.
Ο Σύλλογος μας τελειώνει την φετινή χρονιά με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, τόσο αγωνιστική όσο και διοικητική.
Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου το δίλημμα και το ρίσκο ήταν μεγάλα, αλλά μεγάλα είναι και όλα όσα αυτή η ομάδα συμβολίζει και τα οποία μας οδήγησαν στο νέο ξεκίνημα…

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:

1. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και συγκεκριμένα τον Κώστα Σταματίου, τον Κώστα Τσούρικα και τον Γιώργο Ράλλη, καθώς και τον φροντιστή μας Ζήση Μπαταβάνο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν!!!

2. Τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους υπέροχους ποδοσφαιριστές μας!!! Τους ευχαριστούμε ολόψυχα που εντάχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην ομάδα, δείχνοντας χαρακτήρα, προτάσσοντας το συμφέρον του «ΡΗΓΑ».
Παρά το διοικητικό αδιέξοδο (αδυναμία συγκρότησης Δ.Σ.) στην έναρξη της χρονιάς, που είχε ως αποτέλεσμα την μη έγκαιρη πραγματοποίηση μεταγραφών καθώς και την καθυστέρηση έναρξης της προετοιμασίας (Σεπτέμβριος), οι παίκτες μας φτάσανε την ομάδα στο να διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο! (2η θέση στην κατάταξη της Α’ ΕΠΣΘ και συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου).

Είμαστε βέβαιοι πως αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, η συγκεκριμένη ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα.
Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας να έχει στη διάθεση του τέτοιας ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό. Οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ μας δεν σταματούν εδώ. Έχουν συνέχεια!

3. Τους χορηγούς μας, ανώνυμους και επώνυμους, μικρούς και μεγάλους, που βοήθησαν και βοηθούν τον σύλλογο καμάρι της κωμόπολης του Βελεστίνου…..τον «ΡΗΓΑ» μας…….!!!

4. Τον κόσμο που πάντα αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας μας στα εντός & εκτός έδρας παιχνίδια. Η στήριξη του προς τον «ΡΗΓΑ», ηθική & οικονομική, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν πολύ σημαντική!

ΡΗΓΑΣ ΕΙΣΑΙ…!!! Τα καλύτερα έρχονται!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.