Ρήγας Φεραίος: Συγχαρητήρια σε Βουραζέρη για την προεδρία του στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ο παίκτης του Ρήγα Φεραίου Νίκος Βουραζέρης δείχνει να τα πηγαίνει καλά και στον ποδοσφαιρικό στίβο, και πλέον αποτελεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου, με τον ομώνυμο σύλλογο της περιοχής να εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στον Νικόλαο Βουραζέρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ύστερα από την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου, στις δημαιρεσίες που έλαβαν χώρα την Κυριακή, 9/1/2022.

Γνωρίζοντάς τον πολύ καλά, ως μέλος της αθλητικής οικογένειας του ΡΗΓΑ όλα αυτά τα χρόνια και συνάμα εν’ ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, είμαστε βέβαιοι ότι η ακεραιότητα του χαρακτήρα του και το αίσθημα ευθύνης που τον χαρακτηρίζει θα αποτελέσουν βασικό έναυσμα για την πλήρη επιτυχία στην άσκηση των νέων του καθηκόντων.

Αποστέλλουμε θερμές ευχές για μία επιτυχημένη πορεία, με δύναμη και υγεία που θα έχει ως κύριο στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.