Ρήγας Φεραίος: «Θέλουμε τον δωδεκάτο παίκτη στο πλευρό μας»

Κάλεσμα για στήριξη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου

Για μία ακόμη αγωνιστική πρόκληση κάνει λόγο ο Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου ενόψει του αγώνα κυπέλλου-ημιτελικού της ΕΠΣΘ με αντίπαλο τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου στο «Παντελής Μαγουλάς» (30/03, 16:00), καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των παικτών.

Μάλιστα, το ΔΣ του βελεστινλιώτικου συλλόγου κάνει λόγο για πρόκληση «απ’ αυτές που τόσο καλά ξέρει ν’ αντιμετωπίζει να τις χαίρεται και να τις ξεπερνά».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου αναφέρει: «Ο αυριανός αγώνας της ομάδας μας με τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ είναι πολύ σημαντικός για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Καλούμε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ώρα 16:00, το φίλαθλο κοινό του Βελεστίνου και τους φίλους της ομάδας μας στη Μαγνησία να παραβρεθούν στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», στη Νέα Ιωνία Βόλου, ώστε με την παρουσία τους να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας.

Η αγάπη για τον ιστορικό μας σύλλογο πρέπει να εκφραστεί και αυτή τη φορά δίνοντας βροντερό παρόν στην κερκίδα του γηπέδου. Ο δωδέκατος και καταλυτικός παίκτης του Ρήγα είναι ο κόσμος του, δηλαδή κάθε ένας από εμάς.

Να μην λείψει κανείς από την ποδοσφαιρική γιορτή του ημιτελικού που ευχόμαστε ότι θα οδηγήσει και σε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του θεσμού!

Είμαστε σίγουροι πως μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με τον μοναδικό του τρόπο για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι του Ρήγα θα κάνουν τη διαφορά σε μια ακόμη υπερβατική προσπάθεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.