Ρήγας και Αγχίαλος συμπλήρωσαν την οκτάδα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ

Οι παίκτες της Αγχιάλου πανηγυρίζουν την επιτυχία τους μετά το 3-1 επί του Άνθιμου Γαζή

Δύο ματς απέμεναν μετά τα έξι που είχαν γίνει στις 17 Οκτώβρη, για να συμπληρωθεί η οκτάδα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Αυτά διεξήχθησαν το Σάββατο (27/10) και τα δύο τελευταία εισιτήρια πήραν ο Ρήγας και η Αγχίαλος, που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στα προημιτελικά, με γηπεδούχο την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, αφού την έδρα την έχει η ομάδα που παίζει σε μικρότερη κατηγορία.

Ο Ρήγας Φεραίος ανάγκασε τον Μιχάλη Ζιώγα να κάνει ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο του Διαγόρα, αφού νίκησε με 0-1 τον αντίπαλό του. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 7’ ο Αραμπατζής ολοκληρώνοντας κόντρα επίθεση. Είχε προηγηθεί στο 1’ δοκάρι του Γεωργατζή σε φάουλ.

Στο 66’ αποβλήθηκε ο Κουρούμαλος του Διαγόρα, που παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα ανέβασε την απόδοσή του, χωρίς να φτάσει στην ισοφάριση.

Η Αγχίαλος νίκησε με 3-1 στην έδρα της τον Άνθιμο Γαζή, προηγούμενη με 2-0 με τον Πήλο αρχικά στο 25’ μετά από ασίστ του Καραγιώργου, ο οποίος στο 32’ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μυλωνά έκανε το 2-0, ενώ στο 40’ η κεφαλιά του Πήλου πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ ήρθε η μείωση του σκορ με πέναλτι για τον Άνθιμο Γαζή, αλλά στο 90’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ μετά από δημιουργία και πάλι του Καραγιώργου και γκολ του Αρμέν.

Τα αποτελέσματα στη φάση των 16 για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ ήταν τα εξής:

Ελευθεριακός-Γ.Σ. Αλμυρού 0-8

Αγία Άννα-Ηρακλής 3-0

Παγασητικός-Ακρόπολη 0-1

Αίας-Θησέας 4-2 πεν. (0-0 κ.α., παρ.)

Δήμητρα-Νίκη 0-3

Πρωτεσίλαος-Ολυμπιακός Β. 0-7

Διαγόρας-Ρήγας Φεραίος 0-1

Αγχίαλος-Άνθιμος Γαζής 3-1

Τα ζευγάρια που έχουν προκύψει:

Αγ. Άννα-Γ.Σ. Αλμυρού

Αίας- Ακρόπολη

Ολυμπιακός Β.- Νίκη Β.

Αγχίαλος-Ρήγας Φεραίος

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.