«Ρήτρα 1 εκατομμυρίου ευρώ» έχουν υπογράψει Κούγιας – Νταβέλης σε περίπτωση που χαλάσει η αγοροπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Το θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ εξακολουθεί να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αφού ναι μεν υπήρξε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο πλευρών, του Αλέξη Κούγια και του Αχιλλέα Νιαβέλη, αλλά μέχρι χώρα υπάρχουν προσύμφωνα και όχι οριστικά συμβόλαια.

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του προϊσταμένου αθλητικού ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» Σωτήρη Κέλλα, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ρήτρα ενός εκατομμύριου ευρώ σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία!

Υπενθυμίζεται πως χθες είχαμε αρχικά το πρωί αθηναϊκά δημοσιεύματα που προοιώνιζαν ναυάγιο στη συμφωνία λόγω ενός… βίντεο που φέρεται να προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι συμφερόντων του κ. Νταβέλη και έδειχνε φιλάθλους να «γιορτάζουν» την αποχώρηση Κούγια ψήνοντας αρνί, αλλά και λόγω «μη καταβολής οικονομικών εγγυήσεων».

Η αντίδραση υπήρξε άμεση από τον Λαρισαίο επιχειρηματία που μίλησε για «fake news» καταλήγοντας πως «εμπιστεύεται απόλυτα τις υπογραφές που έβαλε με έναν από τους πλέον έγκριτους ποινικολόγους της χώρας μας».

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας με συνέντευξή του στον «Σπορ FM» δήλωσε πως «δεν είναι κορόιδο» και πως «θέλει εγγυήσεις για να δώσει την ΑΕΛ» αρχής γενομένης από την πληρωμή της εγγυητικής επιστολής ύψους 165.000 ευρώ.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, σε ρόλο πυροσβέστη, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με παρέμβασή της, συνιστά ψυχραιμία σε όλες τις πλευρές. Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας και ποδοσφαιρικά για τη Λάρισα…

Πηγή:  onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.