Ρήξη μακρού πελματικού μυός, η διάγνωση για τον Βουκομάνοβιτς

Η Νίκη το πρωί της Παρασκευής προπονήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, πλην του Αλέξα Βουκομάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς είχε ενοχλήσεις. Υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, με τη διάγνωση να είναι ρήξη μακρού πελματικού μυός. Τα επόμενα 24ωρα ο ιατρός της ομάδας θα συστήσει στον ποδοσφαιριστή το ακριβές χρονικό διάστημα αποχής του από τις προπονήσεις, προκειμένου να αποθεραπευθεί. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, όμως, πως ο «Βούκο» στάθηκε τυχερός στην… ατυχία του, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι, αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ράτκο Ντόστανιτς την Κυριακή ενδέχεται να είναι κατά τα 10/11 ίδια με αυτήν που επέλεξε στη Νεοκαισάρεια, με τον Δεμηρτζόγλου, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του να αντικαθιστά τον Βουκομάνοβιτς.

Η Νίκη επιθυμεί την Κυριακή στις 15.00 να κατακτήσει το ενδέκατο εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα, προκειμένου να εξακολουθήσει να συγκατοικεί με τον έτερο πρωτοπόρο της κατάταξης του τέταρτου ομίλου, Ολυμπιακό, υποδεχόμενη τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (διαιτητής ο Τσιαουσίδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τους Κουφό και Γεωργόπουλο).

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς είναι αυτή που έχει το ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, καθώς επιθυμεί να μείνει ζωντανή σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου και δευτερευόντως να διατηρήσει το μηδέν παθητικό στην άμυνα, όταν αγωνίζεται ως γηπεδούχος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πέρσι ο Γ.Σ.Α. επιβλήθηκε της Νίκης δύο φορές στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος οι κυανόλευκοι πέρασαν “διά πυρός και σιδήρου” από τον Αλμυρό, κερδίζοντας δύσκολα με 2-1 με ανατροπή. Το ματς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο για τη Νίκη, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα με την καλύτερη επίδοση στους εκτός έδρας αγώνες της, μετά από αυτήν και τον Ολυμπιακό. Ο ΓΣΑ έχει νικήσει πέντε φορές μακριά από το γήπεδό του, έχει δύο ισοπαλίες κι έχει ηττηθεί τέσσερις φορές, με συνολική συγκομιδή 17 βαθμών από τους συνολικά 31 που έχει συλλέξει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.