Ρόκας: Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Οπούντιο, επισήμανε ότι το σημαντικό ήταν το πρώτο γκολ, γιατί όλοι γνώριζαν ότι μετά απ’ αυτό όλα θα απλοποιούνταν.

Ειδικότερα οι δηλώσεις του Στάθη Ρόκα ήταν οι εξής: «Είχαμε πει από το προηγούμενο παιχνίδι ότι είχαμε τρεις τελικούς. Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος, κοιτάμε σοβαρά τα τελευταία τρία παιχνίδια και νομίζω ότι το δείχνουμε. Δεν μας ενδιαφέρει με ποιον παίζουμε αντίπαλο, πόσο θα έρθει το σκορ, κοιτάμε να κάνουμε το 3 στα 3 για να τελειώσει η χρονιά όπως πρέπει κι όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος, ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ κι αυτό είχαμε πει με τα παιδιά στα αποδυτήρια, ότι μέχρι να μπει το πρώτο γκολ να είμαστε σοβαροί, να βάλουμε το πρώτο γκολ και μετά όλα θα έρθουν. Δεν ευτυχήσαμε να έρθει γρήγορα, αλλά ήρθε και τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αλμυρό. Θα το δούμε με την ίδια σοβαρότητα που βλέπουμε όλα τα παιχνίδια, να κάνουμε ένα καλό φινάλε να πάρουμε τους τρεις πόντους και να δούμε στη συνέχεια την επόμενη χρονιά τι θα κάνουμε με την ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.