Roland Garros: Η Μούχοβα απέκλεισε ξανά τη Σάκκαρη

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και στο εφετινό Roland Garros η Καρολίνα Μούχοβα απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη, πριν από ένα χρόνο στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, σήμερα με το… καλημέρα στο τουρνουά, με 2-0 σετ (7-6, 7-5).

Η αθλήτρια από την Τσεχία θα βρει απέναντί της στη συνέχεια την Νάντια Ποντόροσκα από την Αργενβτινή (νο101 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα επικράτησε με 2-0 της Γαλλίδας, Τζέσικα Πονσέ.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τη Σάκκαρη, η οποία βρέθηκε από πολύ νωρίς να προηγείται με 3-0. Ωστόσο, η Μούχοβα «απάντησε» με δικό της σερί και ισοφάρισε (3-3), με τις δύο τενίστριες να διατηρούν στη συνέχεια τα σερβίς τους μέχρι το 11ο game.

Εκεί, η Τσέχα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε 6-5, αλλά η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντέδρασε άμεσα κι έμεινε στο σετ «σπάζοντας» το σερβίς της αντιπάλου της (6-6). Εκεί η Μούχοβα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του και με 7-5 πήρε το προβάδισμα στα σετ με 1-0.

Στο δεύτερο κι ενώ και πάλι η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά (2-0), η Μούχοβα βρήκε και πάλι τις απαντήσεις. Προηγήθηκε με 6-5 και κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη «έγραψε» το 2-0 και πανηγύρισε δικαιολογημένα τη μεγάλη νίκη της απέναντι στην Σάκκαρη. Η ήττα της Ελληνίδας, μάλιστα, μπορεί να της στοιχίσει και την παραμονή της στο Top10 του κόσμου, μετά το τουρνουά του Παρισιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.