Ρυθμική Γυμναστική: Η Γυμναστική Ένωση Βόλου στο «Erkyna Cup»

Με τη συμμετοχή της  στο διεθνές  μίτινγκ  Ρυθμικής Γυμναστικής «Erkyna Cup», ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 η ομάδα ρυθμικής της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου και για άλλη μια χρονιά οι αθλήτριες της βρέθηκαν στο βάθρο και κατέκτησαν θέσεις στην οκτάδα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Λειβαδιάς από 2  έως και 5 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκαν από το ΓΑΣ Λιβαδειάς, με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και συγκέντρωσαν 600 αθλήτριες όλων των κατηγοριών  από εβδομήντα σωματεία της  Ελλάδας αλλά και από Αυστραλία, Βουλγαρία και Ουκρανία.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητριών:

Κατηγορία Κορασίδων 2011 (B Level): Κοντογιάννη Ελέννη-Ιωάννα-Χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλα, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό και 5η θέση στο στεφάνι.

Κατηγορία  Παγκορασίδων 2013 (Β Level): Γκούγκουρα Μυρτώ-Χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με σχοινάκι, 9η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Κατηγορία παγκορασίδων 2013 (Α Level): Τριανταφύλλου Ελένη- 4η θέση στη μπάλα και 8η στο σχοινάκι.

Κατηγορία Κορασίδων 2012 (B Level): Μηλιώνη Μαρία-Ελευθερία-8η θέση στο πρόγραμμα με μπάλα.

«Δυστυχώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Κυριακή δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Aνσάμπλ Nεανίδων να ταξιδέψει στη Λιβαδειά και να πάρει μέρος στον αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια  στις αθλήτριες και τις προπονήτριες  για τις επιτυχίες τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.