Σάλος από τις αποκαλύψεις αθλήτριας σκοποβολής για παρενόχληση

Αίσθηση προκαλούν στο νησί της Αφροδίτης, οι αποκαλύψεις της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή, Άντρης Ελευθερίου, ότι στο παρελθόν έχει πέσει δυο φορές θύμα παρενόχλησης και με την ομοσπονδία της να δηλώνει πως θα επιδιώξει να διαλευκάνει ποιο ήταν το πρόσωπο που την πίεζε να ενδώσει στις ερωτικές του επιθυμίες, ανεξαρτήτως αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Και αυτό επειδή η πρωταθλήτρια είναι παντρεμένη με γυναίκα, με την οποία είναι μαζί πολλά χρόνια ενώ η ίδια έχει δηλώσει και την επιθυμία της να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ψάχνουν τον «ένοχο» ή την «ένοχη»
Τα δυο αθλητικά γεγονότα για τα οποία μίλησε η Κύπρια πρωταθλήτρια ήταν οι Κοινοπολιτειακοί το 2006 αλλά και στο Πεκίνο το 2008, σε αποστολές της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις οποίες συμμετείχαν και αξιωματούχοι και της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, οι οποίοι σήμερα όμως δεν βρίσκονται στο ΔΣ.

Η ομοσπονδία της αναφέρει ότι το νυν ΔΣ της «θα προσπαθήσει να πάρει πληροφορίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης» ενώ στην σχετική ανακοίνωση της συγχαίρει την Άντρη Ελευθερίου «για το θάρρος της να μιλήσει για το αποτρόπαιο θέμα που την απασχολούσε για χρόνια και δηλώνουμε πως σεβόμαστε τη θέση της αθλήτριας και ότι λόγω της ολυμπιακής προετοιμασίας δεν επιθυμούμε προς το παρόν να δώσουμε συνέχεια στο θέμα …».

Με αφορμή τον γάμο της πάντως, η πρωταθλήτρια είχε γράψει ότι: «Γνωστοποίησα στο Facebook μου κάτι πολύ συνηθισμένο για μένα. Δεν μπορούμε να ζούμε στη σκιά, η ζωή μας είναι δικιά μας. Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε αυτό που θέλετε. Μην κρύβεστε, να είστε δυνατοί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.