Σαν σήμερα στο Βελιγράδι: Ραντ-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (pics+vid)

Δέκα χρόνια μετά...

Ήταν 14 Ιουλίου του 2011, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωνε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη εκτός έδρας στο Βελιγράδι επί της σερβικής Ραντ για το Europa League, με τις αναμνήσεις  να «ξυπνούν» και από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών.

«Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια… Πρώτη Ευρωπαϊκή εκδρομή… Πρώτο Ευρωπαϊκό διπλό… Βελιγράδι!!!» θυμούνται οι Austrian Boys, ενώ ο Μalavetas σημειώνουν: «Δέκα χρόνια από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας μας και την πρώτη οργανωμένη εκδρομή εκτός χώρας. 300 Βολιώτες κοκκινίζουν την γωνία του γηπέδου της Ραντ Βελιγραδίου και πανηγυρίζουν έξαλλα το διπλό της ομάδας μας (0-1) με σκόρερ τον τεράστιο Αργεντίνο Χουάν Μαρτίν. Ένα όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινά (σε τέσσερα ματς είχαμε 3 νίκες και 1 ισοπαλία) αλλά δυστυχώς θα τελειώσει άδοξα πριν τα ματς με την Παρί σεν Ζερμέν λόγο της αποβολής της ομάδας μας από την UEFA».

Δείτε λοιπόν φωτογραφίες και βίντεο από την αναμέτρηση στο Βελιγράδι το 2011, αλλά και από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, πανηγυρίζοντας το τέρμα του Χουάν Μαρτίν στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης…

ΡΑΝΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Πέτροβιτς): Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα (93′ Κόσοριτς), Γιοβάνοβιτς (79′ Πρσο), Πάβλοβιτς, Μιλιβόεβιτς, Άντριτς (67′ Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόιτς, Στανόεβιτς, Λέκοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γκράθια): Γιακούποβιτς, Τομάς, Άλβαρες, Σανκαρέ, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε (79′ Ακόστα), Μητρόπουλος, Μαρτίν (93` Νταρμπιόν), Ούμπιντες, Μπρέσκα (89′ Σκέμπρι).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.