Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 3-2 σε φοβερό ματς

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το γειτονικό ντέρμπι Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2.

Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη, παρότι προηγήθηκαν με 2-0 στην αρχή της επανάληψης, δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε ελάχιστο διάστημα και μάλιστα έμειναν και με δέκα παίκτες, αλλά κατάφεραν να σημειώσουν το νικητήριο τέρμα και να πάρουν το τρίποντο στην πρεμιέρα.

Στο 21’ με εύστοχο πέναλτι ο Καλαμάτας, που κέρδισε ο Τσιουρής, έγραψε το 1-0, ενώ ο Κ. Δημόπουλος στο 52’ μετά από ασίστ του Τσιουρή σούταρε εύστοχα για το 2-0. Όμως στο 56’ ο Μαρμαρινός με απευθείας φάουλ και ο ίδιος στο 61’ με σουτ μετά από απόκρουση του Γράντα σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαλακασιώτης, βρήκε δύο φορές δίχτυα και έφερε το ματς … τούμπα. Μάλιστα στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Τριανταφύλλου του Σαρακηνού, όμως με αριθμητικό μειονέκτημα οι κοκκινόμαυροι βρήκαν τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα μετά από μπαλιά του Κόκα στον Γώγο, ο δεύτερος έκανε ωραία ενέργεια και έβγαλε στο πίσω δοκάρι για τον Κ. Δημόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία χάρισε την πρώτη νίκη της χρονιάς στην ομάδα του.

Ως αλλαγή πέρασε στο γήπεδο στο 89’ ο Κουτσογιάννης για τους γηπεδούχους, ο οποίος είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι ως γενικός αρχηγός, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.