Σαββατοκύριακο «φωτιά» για τον Κένταυρο Αγριάς

Δύο παιχνίδια σε 21 ώρες για την ομάδα χάντμπολ!

Σαββατοκύριακο «φωτιά» αναμένεται να είναι το ερχόμενο (22 και 23 Ιανουαρίου) για τους νεαρούς παίκτες του Κενταύρου Αγριάς, αφού το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τους Πόντιους Κιλκίς, δεν διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή (16/1) λόγω αναβολής, με αποτέλεσμα το Σάββατο η ομάδα χάντμπολ να αντιμετωπίζει στις 15:00 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας ετον τοπικό Φέρωνα, ενώ για την 8η αγωνιστική και σε λιγότερο από 24 ώρες θα αντιμετωπίσει (Κυριακή 23/01,12:00) στο ΕΑΚ του Βόλου τους Πόντιους Κιλκίς!

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στον υποόμιλο. Η ομάδα των Κρατήρα-Καλαποδά βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και οκτώ βαθμούς ενώ ο ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων ακολουθεί με επτά βαθμούς και οι Πόντιοι με έξι.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα δύο αυτά παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας για την διατήρηση της κορυφής διότι η εξασφάλιση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων θα  οδηγήσουν στην δεύτερη φάση του 2ου ομίλου.

«Η παρουσία των φίλων της ομάδας και του αθλήματος είναι απαραίτητη την Κυριακή το μεσημέρι (12:00) στις κερκίδες του ΕΑΚ για να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες στην επίτευξη της νίκης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Κένταυρος Αγριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.