Σχέδια επί χάρτου για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Αναμένοντας τις σχετικές ανακοινώσεις του ΑΣ 

Από τη στιγμή που η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου υποβιβάστηκε αγωνιστικά στη Γ’ Εθνική για την περίοδο 2022-23, η διαχείρισή της περνάει στον Ερασιτέχνη και από εκεί και πέρα η ΠΑΕ μπαίνει σε μία ιδιότυπη αδράνεια, τουλάχιστον για δύο χρόνια και μέχρις ότου (αν και όταν) η ομάδα επιστρέψει σε πλήρως επαγγελματική κατηγορία. Οπότε ο ρόλος του Ερασιτέχνη αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, με τα μέλη του να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Όπως έχει προαναφέρει και το «Magnesiasports», η διοίκηση του Ερασιτέχνη προσανατολίζεται στο να «τρέξει» η ομάδα με ένα μοντέλο διοικούσας επιτροπής, ανάλογο με αυτό που διαχειρίζεται το τμήμα μπάσκετ. Σ’ αυτό το πλαίσιο αναμένεται τις επόμενες ημέρες, μετά και το χθεσινοβραδινό ΔΣ να υπάρξουν ανακοινώσεις, με τα μέλη της διοίκησης να έχουν κάνει ένα βασικό σχέδιο για το τι θα απαιτηθεί προκειμένου η ομάδα να σταθεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία της νέας χρονιάς, ξέροντας πάντως ότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες σε σχέση με αυτές που είχαν οι ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας φέτος. Σε κάθε περίπτωση οι διοικούντες του ΑΣ έχουν κάνει αυτό το πλάνο το οποίο θα τεθεί υπόψη του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου παρουσιαστεί για ν’ αναλάβει την ομάδα στη Γ’ Εθνική και αναλόγως των στόχων αυτό προφανώς και μπορεί να προσαρμοστεί…

Οι διαρροές ανέφεραν πάντως ότι δεν εξετάστηκαν ονόματα υποψηφίων ν’ αναλάβουν τη διοικητική και οικονομική καθοδήγηση της ομάδας στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΔΣ. Ωστόσο και επισήμως να εμφανιστούν (άγνωστο είναι ακόμη αν θα υπάρξει ένα ανοιχτό κάλεσμα ή ιδιωτικές κρούσεις…) η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα κληθεί ν’ αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.

Nεότερα αναμένονται λοιπόν τις επόμενες ημέρες από την πλευρά του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, προσπαθώντας όλοι να εκμεταλλευτούν τον διαθέσιμο χρόνο και να οριοθετηθούν όλα τα θέματα σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.