Σχολή Αγίας Παρασκευής: «Μόνο η σκληρή δουλειά θα μας οδηγήσει ψηλά»

Σε ανακοίνωσή της η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής επισημαίνει ότι με το έργο που γίνεται θεωρείται ως μία από τις καλύτερες ακαδημίες πανελληνίως, ενώ υπενθυμίζει πως μόνο η μεγάλη προσπάθεια και η σκληρή δουλειά θα την οδηγήσουν ψηλά. Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Άλλη μία ποδοσφαιρική περίοδος αρχίζει με την ανδρική ομάδα να είναι στην Α’ Κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι είναι νεανική και αποτελείται κατά  90% από παιδιά  της Σχολής, καταφέραμε να ανταγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα αυτό αποδεικνύει τα  βήματα εμπρός που έχουμε κάνει! Η αίσθηση μας για τη μέχρι τώρα πορεία μας είναι πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και αυτό μας αφήνει αισιόδοξα μηνύματα  για το μέλλον.

Αργά και σταθερά προχωράμε και φιλοδοξούμε να λογιζόμαστε ως μία από τις καλύτερες αναπτυξιακές ακαδημίες του Ελληνικού  ποδοσφαίρου. Αυτήν τη στιγμή, η ομάδα μας  βρίσκεται ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είναι και πρέπει όλοι να ενωθούμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, έτσι ώστε να εξακολουθούμε να κάνουμε βήματα μπροστά.

Ανάμεσα σε αυτά πρέπει να συμπεριλάβουμε την εξέλιξη του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας μας σε συνδυασμό  με την πειθαρχία, την κοινωνικοποίηση και τη σωστή συμπεριφορά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός αυτού. Η συνεργασία με τους γονείς είναι και θα παραμείνει  εποικοδομητική και αμφίδρομη.

Είμαστε πεπεισμένοι πως όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθεια να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Ήταν μία μακρά και δύσκολη περίοδος και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γονείς, προσωπικό, φίλους και όλους όσοι δεν έμειναν αδιάφοροι για την ομάδα μας, όπως επίσης όλους τους χορηγούς μας και συνεργάτες καθ’  όλη την περίοδο.

Κοιτάζοντας την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την πρόοδο του Σωματείου μας και των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, που είχε ως συνέπεια την επιλογή των περισσοτέρων εξ αυτών για τη συμμετοχή τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ομάδων της SUPER LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE Κ19 και Κ17.

Με τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και στην ποιότητα των αγωνιστικών  χώρων, με την ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου της Ακαδημίας μας. Τα αποτελέσματα  θα έρθουν, γιατί με τους καλύτερους συνεργάτες του νομού Μαγνησίας εργαζόμαστε καθημερινά, για να βελτιώσουμε τα παιδιά και τη Σχολή μας!

Η ζωή κυλάει… Θα χωρίζουν οι δρόμοι μας με κάποιους είτε  από τους ποδοσφαιριστές είτε συνεργάτες, πάντα όμως με γνώμονα την πρόοδο και την εμπιστοσύνη στη σκληρή δουλειά  και στους συνεργάτες που θα μπορούν να κάνουν την ομάδα μας πιο επιτυχημένη. Στηρίζουμε την ομάδα μας, δείχνουμε πόσο νοιαζόμαστε και αυτό θα την κάνει πιο δυνατή. Πάντα όμως πρέπει να θυμόμαστε πως μόνο η μεγάλη προσπάθεια και η σκληρή δουλειά θα μας οδηγήσουν ψηλά. Ετοιμαστείτε για τη νέα αγωνιστική περίοδο,  στηρίξτε το Σωματείο μας, γίνετε συνεργάτες μας και όλοι μαζί «Είμαστε ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ BΟΛΟΥ»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.