Σε αγώνα ποδηλασίας η Νίκη Βόλου

Στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας MOUNTAIN BIKE για το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας, που διεξήχθη την Κυριακή 5 Ιουλίου στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, συμμετείχε το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου.

Η Ακαδημία του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου, συμμετείχε στον αγώνα με τρεις αθλητές στην κατηγορία παίδων. Ατυχή περιστατικά, αλλά και πτώσεις στέρησαν από τους αθλητές μας Σιώρο Μάριο, Τσιουκαντάνα Αντώνιο και Παπαμιχαήλ Αντώνιο, θέσεις στην κατάταξη, αλλά τερμάτισαν και οι τρεις , 12ος – 13ος και 14ος αντίστοιχα.

Η ομάδα συμμετείχε στον αγώνα με πιστοποιημένο από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας (UCI) μηχανικό, αλλά και με πολλές ελλείψεις σε συμμετοχές, λόγω εξετάσεων σε Πανεπιστήμια, εξετάσεων για ξενόγλωσσα πτυχία και υποχρεώσεων στις μεγάλες κατηγορίες.

Όπως τονίζεται από πλευράς τμήματος, το υγειονομικό πρωτόκολλο τηρήθηκε από όλες τις ομάδες και τους διοργανωτές. «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και στις οικογένειες που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών μας» σημειώνεται επίσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.