Σε αγωνιστική άνοδο η Νίκη, που επικράτησε με 3-0 της Αργούς

Με εξαιρετική εμφάνιση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου επικράτησε της Αργούς με 3-0 σετ (25-17, 26-24, 25-1) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το περασμένο Σάββατο. Στο πρώτο και τρίτο σετ η Νίκη επικράτησε σχετικά εύκολα, ενώ στο δεύτερο σετ που ήταν αρκετά πίσω στο σκορ (16-22) κατάφερε να το γυρίσει και να το κατακτήσει! Η ομάδα της Νίκης ευχαριστεί τον κόσμο της για την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Μ’ αυτήν την επιτυχία η Νίκη είναι στην 6η θέση με 11 βαθμούς, έναν πίσω από την Αργώ με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες, έχοντας χάσει έναν βαθμό στο υπέρ της 2-3 επί του Γ.Σ Βόλου.

Γενικότερα η ομάδα της Σοφίας Μπουμπούκη βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο με την επιστροφή και κάποιων παικτριών, που ήταν τραυματίες, και μετά τις ισάριθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει τέσσερα νίκες και μία ήττα από την 3η Νίκαια εντός έδρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Σετ: 25-17,26-24,25-14

Διαιτητές: Νικολόπουλος Ιωάννης, Μακρυγιάννη Θωμαή, Κουρτεσιώτης Στέφανος

Νίκη (Μπουμπούκη): Βαΐτση, Γιαγκουνίδου, Δόλγυρα, Θεοχάρη, Κλαδάκη, Μαργαριτοπούλου, Θεοδωράκακη, Λώλου, Μερκονιάν, Νικολούλη, Σταφυλαράκη, Τριπύλα, Χαλκιά, Μπένου.

Αργώ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Τάσσου (Α), Σταυρακοπούλου, Καλαποδά, Γκορίλα, Ράντζου, Γιαννετάκη, Κασιούρα, Κάστανου, Αμυγδαλοπούλου, Παπαθεοδώρου, Γιαλόγλου (L)

Η βαθμολογία

  1. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 21
  2. ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 21
  3. Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ 16
  4. Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 16
  5. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 12
  6. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 11
  7. ΦΘΙΑ ΛΑΜIΑΣ 10
  8. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 9
  9. Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ 3
  10. Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 1

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.