Σε αναμονή εξελίξεων ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Με φόντο την παραίτηση του ΔΣ

Απόλυτα σημαντική και κρίσιμη θεωρείται η αποψινή γενική συνέλευση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, καθώς έχει ήδη γίνει γνωστό ότι το νυν ΔΣ είναι αποφασισμένο να παραιτηθεί, περιμένοντας μία διάδοχη κατάσταση, για την οποία ωστόσο αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα επίσημο τουλάχιστον ενδιαφέρον.

Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Πρασσάς είχε απευθύνει κάλεσμα αλλαγής ή τουλάχιστον στήριξης της προσπάθειας, ωστόσο κανείς δεν είχε ανταποκριθεί. Έτσι ο ίδιος ανέλαβε και πάλι το βάρος, μαζί με τους Τάσο Ναούμ και Γιάννη Μπακάλη, με αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και να διεκδικεί ακόμη και την άνοδο στη Super League 2.

Μπορεί μάλιστα ο κ. Πρασσάς να σκεφτόταν σοβαρά τη συνέχεια στη φετινή πορεία και του χρόνου, ωστόσο φαίνεται ότι τα έβαλε ξανά κάτω και βλέπει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν είναι μόνο το οικονομικό ωστόσο που αποτελεί τροχοπέδη για τη συνέχιση της προσπάθειας από πλευράς διοίκησης αλλά και το οργανωτικό, αφού δεν υπάρχουν άτομα να τρέξουν βασικά θέματα της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας…

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες λοιπόν για τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και απομένει να φανεί αν ο Θανάσης Πρασσάς επιμείνει στις σκέψεις του ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.