Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Βασιλειάδη-ΠΣΑΠ

Σε άριστο κλίμα διεξήχθη σήμερα (20/03) η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και στους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ, με κεντρικό θέμα συζήτησης την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην περίπου δίωρη συνάντηση ο υφυπουργός αθλητισμού, αφού άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να εξαφανιστούν οι εικόνες που έλαβαν χώρα στα γήπεδα το το τελευταίο διάστημα, κατέστησε σαφές ότι για να αλλάξουν τα πράγματα απαιτούνται άμεσα μια σειρά μέτρων που θα βάλουν τέλος στο πρόβλημα.

Τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Κόρμπος (πρόεδρος), Γιώργος Γεωργίου (αντιπρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος (γενικός γραμματεάς), Γιάννης Λαζανάς (ταμίας), καθώς και ο νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ, Θανάσης Μακρινιώτης.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Παναγιώτης Κόρμπος, υποστήριξε: «Είπαμε στον υφυπουργό ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και γι΄ αυτό πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών χθες, το μεταφέραμε και στον υπουργό».

Ο άσος του Πανιωνίου στη συνέχεια επισήμανε ότι για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει όλοι να ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή: «Πρέπει να καθίσουν όλοι οι φορείς και να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ? αυτόν και με τίποτα άλλο».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σχολίασε: «Δεν εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή αυτό. Αν ήταν στο χέρι μας θα ξεκίναγε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.